AEG AirDry vaatwasser (inbouw) FSE63806P

999.00

Artikelnummer: 000000000000284456 Categorie:

Beschrijving

AEG vaatwasser (inbouw) FSE63806P, luxueus en comfortabel
De AEG vaatwasser (inbouw) FSE63806P is meer dan een toestel waarmee je de vaat kunt doen. Dankzij de Comfortlift-technologie breng je de onderste korf zonder moeite op een aangename werkhoogte zodat je comfortabel de vaatwasser kunt vullen of leeg maken. De SoftSpikes op hun beurt verzekeren je dat glazen op hun plek blijven staan tijdens het programma en niet per ongeluk omvallen of tegen elkaar aan botsen en de besteklade is extra lang en daarenboven uitneembaar, wat je comfort ook weer vergroot.
Flexibele binnenruimte van
Naast comfortabel is de AEG vaatwasser FSE63806P ook uiterst flexibel zodat je er moeiteloos al je vaat in kunt opbergen na een lekkere maaltijd. De bordenrekken zijn opklapbaar, de kopjesrekken neerklapbaar en de besteklade uitneembaar. Dit zorgt ervoor dat je precies zelf bepaalt hoe je de binnenruimte wil indelen voor je het toestel gaat inladen. Heb je verschillende potten en pannen die een wasbeurt kunnen gebruiken, dan klap je bij voorkeur alles naar beneden zodat je extra veel ruimte overhoudt. Heb je een resem borden na een diner met vrienden, dan zorgen de rekken ervoor dat alles gestructureerd en stevig in de AEG vaatwasser FSE63806P staat.
Een schone en droge vaat
Omdat je natuurlijk het liefst van al wil dat alles rechtstreeks in de kast gezet kan worden nadat het wasprogramma klaar is, komt de AEG vaatwasser FSE63806P met een Airdry systeem. Deze technologie levert superieure droogprestaties zodat je geen handdoek hoeft klaar te leggen voor je de vaat gaat opbergen. Bovendien verbruikt het toestel minder energie gezien het droogproces geheel natuurlijk gebeurt wat ook mooi meegenomen is.
Perfect geïntegreerd in de keuken
Om de FSE63806P in te bouwen in de keuken heb je een nis nodig van 81,8 cm hoog, 59,6 cm breed en 55 cm diep. De witte voorzijde zorgt ervoor dat het toestel binnen elk interieur past en gezien de knoppen zich aan de bovenzijde bevinden, zijn ze niet zichtbaar aan de buitenzijde van de AEG vaatwasser FSE63806P.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG AirDry vaatwasser (inbouw) FSE63806P” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − drie =