AEG inductiekookplaat (inbouw) HK604200IB

349.00

Artikelnummer: 000000000000128212 Categorie:

Beschrijving

Eenvoudig te bedienen en te reinigen
De AEG HK604200IB is een stijlvolle zwarte inductie kookplaat van 60 centimeter, die past in een nis van 56 centimeter breed en 49 centimeter diep. Deze kookplaat is voorzien van vier kookzones met verschillende afmetingen. De twee kleinste zones zijn geschikt voor pannen met een maximale diameter van 145 millimeter, terwijl je op de grootste zone een pan met een diameter van 210 millimeter kwijt kunt. Met de TouchControl bediening aan de rechtervoorzijde van de plaat pas je de warmte per zone snel en eenvoudig aan. Daarbij heb je keuze uit maar liefst zeventien verschillende vermogensstanden. Het supergladde glazen kookoppervlak van deze kookplaat is zeer eenvoudig schoon te houden.
Warmt snel op en veilig in gebruik
De AEG HK604200IB is een zeer snelle en veilige inductie kookplaat:
Warmt extra snel op: de Powerboosterfunctie van de AEG HK604200IB zorgt ervoor dat de kookzones extra snel opwarmen, zodat je eerder op de ideale kooktemperatuur aan de slag kunt gaan.
Handige indicator voor restwarmte: dankzij de restwarmte-indicatoren op deze inductie kookplaat zie je precies welke kookzones nog heet zijn.
Eenvoudig schoon te houden tijdens het koken: doordat bij inductie het gebied rond de pan helemaal koel blijft, kun je ook als je tijdens het koken morst de kookplaat zonder problemen perfect schoonhouden.
Veiliger voor kleine kinderen: niet alleen blijft het gebied rond de pan helemaal koel bij de AEG HK604200IB. Deze inductiekookplaat is ook voorzien van een handige kinderbeveiliging. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken als je even niet bij de keuken in de buurt bent.
Eenvoudig te installeren: dankzij het speciale OptiFix-systeem van AEG was het inbouwen van een inductiekookplaat nog nooit zo gemakkelijk.
De snelle en veilige AEG HK604200IB inductie kookplaat is eenvoudig te bedienen en geeft je meer controle over de optimale bereiding van al jouw gerechten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG inductiekookplaat (inbouw) HK604200IB” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =