AEG koelkast (inbouw) SKB68821AF

449.00

Artikelnummer: 000000000000229704 Categorie:

Beschrijving

De AEG SKB68821AF, compacte en efficiënte klasse
De AEG SKB68821AF inbouw koelkast is met zijn compacte afmetingen en zijn 141 liter inhoud zeer geschikt voor kleine gezinnen of alleenstaanden. De ruimte is gemakkelijk aan te passen aan persoonlijke wensen en zijn energieverbruik is zeer zuinig.
Handig op maat in te delen
Het Duitse topmerk AEG heeft een reputatie hoog te houden en met deze compacte AEG SKB68821AF inbouw koelkast doen ze dat beslist. Deze kleine koelkast geeft je een nettoruimte van 141 liter, die je verdeelt over 2 groentelades, drie verstelbare legplanken en vier zelf te rangschikken ruimtes aan de binnenkant van de deur. Met deze afmetingen is deze AEG erg geschikt voor een klein gezin of voor eenpersoonshuishoudens. Verwacht je veel bezoek en wil je drank goed gekoeld houden? Je verplaatst eenvoudig een aantal legbladen en creëert zo meer ruimte voor pakken en flessen.
Overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik
Ook de twee groentelades bieden je veel plek om altijd voldoende verse groente en fruit in te slaan. Ze zijn volledig transparant zodat je altijd in één oogopslag kunt zien hoeveel voorraad je nog hebt. De drie in hoogte verstelbare legplanken zijn gemaakt van veiligheidsglas met een grote draagkracht. Je mag er dus op vertrouwen dat ze ook het gewicht van veel zware flessen probleemloos kunnen dragen. AEG hecht veel belang aan voedselhygiëne en daarom zijn alle lades en vakken eenvoudig los te koppelen en in de afwasmachine te reinigen. Zo hou je jouw koelruimte netjes en verminder je de kans op kruisbesmetting en bederf. Dat scheelt je uiteindelijk ook veel geld.
Efficiënt en energiezuinig
De AEG SKB68821AF inbouw koelkast geeft je een betrouwbare koeling op alle plekken in je koelkast. Je houdt je voeding langer vers en bespaart daarmee op de kosten van je boodschappen. De energiezuinige LED-verlichting is zo geplaatst dat je altijd duidelijk zicht hebt als je jouw koelkast opent. Het jaarverbruik van deze AEG inbouwkoelkast is berekend op 95 kWu. Deze prestatie heeft gezorgd voor indeling in energie-efficiëntieklasse A++. De AEG SKB68821AF inbouw koelkast is hierdoor 21 % zuiniger dan een vergelijkbare koelkast in klasse A+. Je kunt dus je voedsel langer vers houden met minder energieverbruik met deze voordelige en compacte koelkast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG koelkast (inbouw) SKB68821AF” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 17 =