AEG koelkast (inbouw) SKE81811DS

880.50

Artikelnummer: 000000000000242885 Categorie:

Beschrijving

AEG koelkast (inbouw) SKE81811DS
Geavanceerde aanraakknoppen, gecontroleerde opslagomstandigheden en optimale bewaartemperaturen; deze koelkast heeft het allemaal. Gecombineerd met efficiënte indelingsmogelijkheden en energie-efficiëntieklasse A+ creëert garantie voor optimale luxe.
Snel koelen en op temperatuur houden
Tijdens het openen en vullen van de koelkast moet deze hard werken om de temperatuur optimaal te houden. Dit lukt meestal niet bij de reguliere koelkasten, waardoor de kwaliteit van de etenswaren in de koelkast sneller achteruit kan gaan. Gelukkig heeft AEG een oplossing bedacht voor dit probleem. De Coolmatic-functie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur na het bijvullen van de koelkast automatisch lager wordt, waardoor de juiste temperatuur weer sneller bereikt kan worden. Wanneer de optimale temperatuur bereikt is, schakelt de functie automatisch weer uit. Als de koelkast eenmaal op temperatuur is, zorgt de DynamicAir-technologie ervoor dat de temperatuur gelijkmatig blijft in het gehele apparaat.
Flexibel in te delen
Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 310 liter en is ingedeeld met zes glazen legplateaus en een royale groentelade. Aan de binnenzijde van de deur zijn zes legbakjes gevestigd waarvan één legbakje afsluitbaar is. Al met al voldoende ruimte voor al jouw weekboodschappen.
Milieuvriendelijk apparaat
De duurzame LED-verlichting zorgt voor gelijkmatige verlichting in het gehele apparaat. Behalve dat de LED-verlichting een milieuvriendelijke oplossing is, heeft het apparaat ook nog eens een energie-efficiëntieklasse van A+. Dit betekent dat de koelkast maar een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 142 kilowattuur heeft. Deze inbouw koelkast van AEG heeft alles wat je nodig hebt en nog een beetje meer. Er is voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en deze worden dankzij de Coolmatic-functie en DynamicAir-technologie zo lang mogelijk vers gehouden. En dat allemaal met oog op energiebesparing en het creëren van een beter milieu.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG koelkast (inbouw) SKE81811DS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × twee =