AEG koelvriescombinatie RDB72321AW

361.00

Artikelnummer: 000000000000231819 Categorie:

Beschrijving

Koelvriescombinatie met intelligent design
De AEG RDB72321AW is een vrijstaande koelvriescombinatie met een intelligent design voor gemakkelijke reiniging en een grote capaciteit. Dit model is voorzien van een A++ energie-efficiëntielabel.
Grote interne capaciteit
De AEG RDB72321AW koelvriescombinatie van AEG heeft een totale nettocapaciteit van 223 liter. De koelruimte bestaat uit een grote netto inhoud van 180 liter, terwijl de vriezer aan de bovenkant over een eigen deur met een inhoud van 43 liter beschikt. In de ruime koelruimte heb je de beschikking over 5 legplateaus, een grote groentelade en 3 deurvakken. Ook in de vriezer is een legplateau geplaatst. Dit model heeft een grote interne capaciteit, zonder dat je in hoeft te leveren op de externe maten. De hoogte x breedte x diepte bedraagt 140 cm bij 54,5 cm bij 60 cm, waardoor het geheel redelijk compact is gehouden. De draairichting van de deur is verwisselbaar voor optimale flexibiliteit.
Intelligent design en makkelijk schoon te maken
De schappen van de AEG RDB72321AW zijn voorzien van veiligheidsglas. Hierdoor kun je de zwaarste etenswaren gemakkelijk en veilig bewaren en op de juiste temperatuur houden. AEG is trots op het intelligente design van dit model. Bacteriën kunnen zich ophopen in de koelkast en dat is natuurlijk niet iets wat je wilt in de buurt van jouw etenswaren. Het gemakkelijk schoon houden van de koelkast is daarom erg belangrijk. Deze koelvriescombinatie is daarom voorzien van afgeronde hoeken, waardoor viezigheid en bacteriën zich veel moeilijker kunnen hechten aan de binnenkant. Bovendien maak je de koelvriescombinatie door dit intelligente design veel gemakkelijker schoon.
Gaat zuinig om met energie
De AEG RDB72321AW gaat zuinig om met energie dankzij het energie-efficiëntielabel A++. Hierdoor is dit model tot 21% zuiniger dan een vergelijkbaar model met energielabel A+. Dit is beter voor het milieu en beter voor de energiekosten, waardoor de energierekening lager zal uitvallen.
Slimme keuze
De AEG RDB72321AW is een grote koelvriescombinatie met compacte externe maten. Voorzien van een intelligent design voor gemakkelijke reiniging en een zuinig energielabel is dit model een slimme keuze voor mensen die graag veel koel- en vriesruimte beschikbaar willen hebben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG koelvriescombinatie RDB72321AW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =