AEG SenseCook Pyroluxe oven (inbouw) BPE742220M

709.00

Artikelnummer: 000000000000240603 Categorie:

Beschrijving

Multifunctioneel en mooi: de AEG SenseCook inbouwoven BPE742220M
Een grote inhoud en diverse handige functies maken deze AEG SenseCook inbouwoven een sieraad in elke keuken. Deze praktische oven is geschikt om lekker lang te kokkerellen, maar ook als je even snel iets klaar wilt maken. Het model is multifunctioneel en gebruiksvriendelijk. Een handig lcd-scherm geeft je steeds de nodige informatie en met behulp van de tiptoetsen kun je de oven bedienen.
Gemak dient de mens
Deze mooie AEG inbouwoven heeft maar liefst 90 voorgeprogrammeerde recepten en automatische programma's. Bovendien zijn er 15 verschillende verwarmingsstanden. Daarmee kan je dus meteen aan de slag om bijvoorbeeld een brood te bakken. De AEG SenseCook BPE74220M heeft eveneens een bijzonder snufje waarmee jij de gerechten optimaal in de gaten kan houden: een kerntemperatuursensor. De kerntemperatuur is bepalend voor de wijze waarop een gerecht wordt bereid. Vooral voor vlees is het meten van de kerntemperatuur dé manier om een perfect resultaat te krijgen. Natuurlijk kun je bij deze oven ook je favoriete recepten opslaan, zodat je die de volgende keer weer kan herhalen. Zo wordt bakken en braden eenvoudig, kost het je weinig tijd en blijft het een plezier. Wil je alleen maar even iets ontdooien? Ook dat kan gemakkelijk met de AEG SenseCook inbouwoven BPE742220M.
Moderne functies
De AEG SenseCook BPE74220M beschikt over alle moderne snufjes, zoals Pyroluxe. De oven is zelfreinigend, dankzij de pyrolyse-functie. Dit houdt namelijk in dat alle resten in de oven na inschakeling van deze optie tot geurloze as worden gereduceerd. De as kun je vervolgens eenvoudig met een doek verwijderen. De ovendeur blijft koel tijdens het gebruik. Hierdoor loop je niet het risico dat jij of een van je huisgenoten de handen brandt als de deur wordt aangeraakt. De AEG SenseCook inbouwoven BPE742220M is voorzien van een speciale kinderbeveiliging. Daarnaast is er een snel-opwarm-functie voor momenten dat jij haast hebt. De functies zijn dan ook helemaal aangepast op het snelle leven van vandaag de dag. De AEG SenseCook Pyroluxe inbouwoven BPE742220M is een veelzijdige oven met maar liefst 15 verwarmingsfuncties. Bovendien zijn er 90 automatische programma's, waardoor koken nog eenvoudiger wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG SenseCook Pyroluxe oven (inbouw) BPE742220M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + twaalf =