AEG stofzuiger VX7-2-ECO

169.00

Artikelnummer: 000000000000237442 Categorie:

Beschrijving

Vergeet nooit meer om de stofzak te vervangen
Het apparaat werkt met een stofzak die vervangen dient te worden als de zak vol is. Omdat de stofzuiger zelf aangeeft wanneer deze aan vervanging toe is, hoef je dit niet zelf te controleren. Het hygi├źnefilter kan uit het apparaat gehaald worden en is uitwasbaar. Deze kun je dus gewoon hergebruiken.
Maak het stofzuigen nog gemakkelijker
Omdat de stofzuiger in het bezit is van een telescopische buis, kun je het apparaat ergonomisch instellen. Dit is beter voor het lichaam, omdat er een betere houding aangenomen kan worden tijdens het stofzuigen. Daarnaast is het mogelijk om de buis te ontgrendelen en handige hulpmiddelen aan de stofzuiger vast te maken. Het apparaat is erg gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen met behulp van de aanwezige handgreep. Daarnaast is het model horizontaal en verticaal te parkeren en heeft de stofzuiger een automatische snoeropwinder.
Bepaal het zelf met de vermogensregelaar
Behalve de mogelijkheid om het apparaat ergonomisch in te stellen en gemakkelijk te verplaatsen, beschikt de stofzuiger over een vermogensregelaar. Hierdoor kun je zelf bepalen op welk vermogen de zuigkracht van het apparaat moet staan. Dit maakt van deze stofzuiger een model dat niet alleen energiezuinig is, maar ook prettig hanteerbaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG stofzuiger VX7-2-ECO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =