Alcatel DECT telefoon D185 WT/BW

24.99

Artikelnummer: 000000000000233398 Categorie:

Beschrijving

Stijlvolle draadloze DECT telefoon
Trendy uiterlijk en handig in gebruik. Voorzien van alle functies van een moderne draadloze DECT telefoon. Met de D185 WT/BW DECT telefoon haalt u een toptelefoon in huis, die precies dat doet wat u er van verwacht. DECT-technologie biedt veel voordelen. Ten eerste is DECT zo goed als ongevoelig voor allerlei externe storingsbronnen. Dat maakt ruisvrije gesprekken met een hoogwaardige geluidskwaliteit vanzelfsprekend. Deze DECT telefoon heeft een geheugen waarin u twintig voorkeuzenummers en namen op kunt slaan. Zo heeft u altijd al uw vrienden en familieleden en bekenden onder de knop. Ook naar belangrijke telefoonnummers van hulpverleners en instanties hoeft u nooit meer te zoeken.
Wat kenmerkt de D185 WT/BW draadloze DECT telefoon?
• De telefoon is uitbreidbaar tot maximaal vijf handposten. • In het duidelijke display ziet u naam- en nummerweergave van uw contacten. • Het interne telefoonboek heeft ruimte voor twintig nummers. • Hoge geluidskwaliteit• Instelbaar bel- en gespreksvolume
Eenvoudig uit te breiden draadloze DECT telefoon dankzij GAP
De D185 WT/BW DECT telefoon is GAP compatibel. Dat betekent dat u hem eenvoudig kan uitbreiden tot maximaal vijf handposten. En dat hoeft niet eens een handpost te zijn van Alcatel te zijn. Elke andere GAP compatibel handset is geschikt. Daarnaast is DECT ooit bedacht om veiliger te zijn dan andere vormen van draadloze telefonie. Een telefoon volgens de DECT standaard gebruikt subscriptie-, authenticatie- en encryptietechnieken voor het beveiligen van het verkeer zodat afluisteren bijna onmogelijk wordt. Ook als u meerdere handsets gebruikt.
Met Alcatel kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alcatel DECT telefoon D185 WT/BW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =