Asus E210MA-GJ001TS Laptop – 12 Inch

249.00

Goedkope Laptops vindt u bij Goedkoopste-laptops.nl

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Goedkope Asus E210MA-GJ001TS Laptop – 12 Inch laptop.

De Asus E210MA-GJ001TS  is uitgerust met een 11,6 inch HD beeldscherm. De Windows 10 S laptop is uitgevoerd met een Intel Celeron processor, 4 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 64GB Flash schijf.
Kenmerken van de Asus E210MA-GJ001TS :
* Soepel al je basistaken voltooien met de Intel Celeron processor
* Snel switchen tussen verschillende taken met 4 GB werkgeheugen
* Met een compact 11,6 inch scherm neem je de laptop gemakkelijk overal mee naar toe
* Met 64 GB heb je genoeg ruimte voor al je kleine bestanden
11,6 inch beeldscherm
Het grote voordeel van een compacte 11,6 inch laptop is dat je hem altijd makkelijk mee kan nemen. Wanneer je veel onderweg bent en overal eenvoudig je laptop erbij wilt kunnen pakken, bijvoorbeeld in de trein, een café of tijdens een zakelijke bespreking dan is een laptop met een kleiner formaat ideaal.
Intel Celeron processor
De processor is het hart van de laptop, de processor voert alle berekeningen uit die nodig zijn om de computer iets te laten doen. Wanneer je je laptop gaat gebruiken voor e-mailen en surfen op het internet is de Intel Celeron processor een goede keus. Dankzij de Celeron processor is het mogelijk alle basistaken eenvoudig en snel uit te voeren.
64GB Flash geheugen
Net zoals het apparaat zelf is het flashgeheugen ook mooi compact, al het nodige sla je hier op. De overige bestanden benader je op elk moment en overal via de cloud, vanaf nu heb je altijd de foto’s van je meest recente vakantie bij de hand! Zo ben je nooit iets kwijt en zit je schijf nooit vol.
Windows 10 S
Windows van Microsoft is het bekendste en meestgebruikte besturingssysteem. Windows 10 S is de meest recente versie en dankzij de ingebouwde beveiliging veiliger dan ooit.

Extra informatie

Merk

EAN

Bezorgkosten

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Asus E210MA-GJ001TS Laptop – 12 Inch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =