Asus X705MA GML-R-BX164T Laptop – 17 Inch

429.00

Goedkope Laptops vindt u bij Goedkoopste-laptops.nl

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Goedkope Asus X705MA GML-R-BX164T Laptop – 17 Inch laptop.

De Asus X705MA GML-R-BX164T is uitgerust met een 17,3 inch HD beeldscherm. De Windows 10 laptop is uitgevoerd met een Intel Celeron processor, 4 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 256GB SSD schijf.
Kenmerken van de Asus X705MA GML-R-BX164T:
* Soepel al je basistaken voltooien met de Intel Celeron processor
* Snel switchen tussen verschillende taken met 4 GB werkgeheugen
* Op het grote 17,3 inch scherm is alles perfect te zien
* Grote opslagcapaciteit en snel opstarten met 256 GB SSD
17,3 inch beeldscherm
Het grote voordeel van een laptop is dat je hem altijd mee kan nemen, en met een 17 inch laptop kan dit heel gemakkelijk. Op het scherm van een 17 inch laptop weet je zeker dat je alles perfect kan zien en meer dan voldoende werkruimte hebt voor al je taken. Gebruik je je laptop vooral thuis of op kantoor en wil je daar niet gebonden zijn aan een bepaald bureau, dan kan een 17 inch laptop een fijne keuze zijn.
Intel Celeron processor
De processor is het hart van de laptop, de processor voert alle berekeningen uit die nodig zijn om de computer iets te laten doen. Wanneer je je laptop gaat gebruiken voor e-mailen en surfen op het internet is de Intel Celeron processor een goede keus. Dankzij de Celeron processor is het mogelijk alle basistaken eenvoudig en snel uit te voeren.
256GB SSD geheugen
Met 256 GB aan opslagcapaciteit heb je genoeg ruimte om alle documenten waar je aan werkt op te slaan en hou je genoeg over voor alle vakantiefoto’s. De stabiliteit van de SSD zorgt voor een snelle opstarttijd én snel werken met alle software.
Windows 10
Windows van Microsoft is het bekendste en meestgebruikte besturingssysteem. Windows 10 is de meest recente versie en dankzij de ingebouwde beveiliging veiliger dan ooit.

Extra informatie

Merk

EAN

Bezorgkosten

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Asus X705MA GML-R-BX164T Laptop – 17 Inch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =