ATAG afzuigkap WO6111BM

239.00

Artikelnummer: 000000000000064915 Categorie:

Beschrijving

ATAG afzuigkap WO6111BM
Deze roestvrijstalen afzuigkap weet wel raad met de kruidige luchtjes die uit je pannen opstijgen. Ook na een pittige maaltijd zorgt deze onderbouw afzuigkap van ATAG voor frisse lucht in je keuken.
Lekker koken zonder overlast
Je houdt van lekker koken en je gebruikt misschien graag knoflook en kruiden. Maar je houdt natuurlijk niet van vieze luchtjes. Als je na je maaltijd in de keuken komt om een kopje koffie te zetten of een toetje uit de koelkast te halen wil je niet omringd worden door kookluchtjes. Daarom kies je voor een goede afzuigkap met een sterke motor, een goed filter en een royale capaciteit zoals deze onderbouw afzuigkap van ATAG. Dat de prijs niet zo hoog is, is natuurlijk mooi meegenomen. Deze ATAG afzuigkap heeft een standaardbreedte van 60 centimeter en kan eenvoudig bediend worden met knoppen aan de voorkant. Er zijn drie afzuigniveaus, dus ook als er veel pannen tegelijk staan te pruttelen kun je de kookdampen snel afvoeren. De afzuigkap heeft bovendien een spaarlamp, die je onafhankelijk van het afzuigsysteem kunt gebruiken.
Sterke motor, hoge afzuigcapaciteit of circulatie
De vormgeving van deze afzuigkap is neutraal zodat het design in elke keuken past. De krachtige motor kan elk uur 343 m3 lucht zuiveren, en dat is een forse capaciteit. Een gemiddelde keuken is hiermee geur- en dampvrij te houden, ook al ben je volop aan het koken. Het is ook prettig dat het geluidsniveau van de afzuigkap niet hoger komt dan 73 decibel, en dat alleen bij de hoogste stand. Zo kun je ook als de afzuigkap op volle toeren werkt nog gewoon praten onder het koken. De metalen vetfilters zijn bovendien heel eenvoudig te reinigen. Je kunt ze uit de afzuigkap halen en in je vaatwasser schoonmaken. Als je geen luchtafvoer naar buiten kunt aanleggen, bestaat met deze onderbouw afzuigkap ook de mogelijkheid het recirculatiesysteem te gebruiken. De lucht wordt dan na de vetfilters door koolstoffilters gevoerd en dan gezuiverd weer de keuken in geblazen. Zo heb je geen warmteverlies, en dat bespaart weer energiekosten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ATAG afzuigkap WO6111BM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =