Athom Homey

299.00

Artikelnummer: 000000000000248159 Categorie:

Beschrijving

Alles in huis verbonden met Homey
Homey is het basisstation van Athom en je verbindt ermee al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën. Met meer dan 40.000 ondersteunde apparaten, werken je huidige apparaten waarschijnlijk ook al met Homey. Homey leert nieuwe apparaten door het installeren van Apps – net zoals een smartphone.
Zo ziet je dag met Homey eruit
Je wordt wakker, de Philips Hue lampen gaan zachtjes aan, je Sonos speelt je Wakker worden playlist en Homey leest je het nieuws voor als je daar om vraagt. Dit is maar slechts één voorbeeld van de vele dagelijkse momenten die jij op een dag thuis beleeft en daar nu volledig geautomatiseerd en op spraakbediening van mag genieten.
Bespaar energie met inzichten
Vaak is het lastig om inzicht te krijgen in wat je apparaten de hele dag doen. Homey legt deze gebeurtenissen vast, zodat je achteraf kan inzien wat er heeft plaatsgevonden in je huis.
Homey's echte kracht komt naar boven in de Flow Editor
Flows zijn regels om je huis te automatiseren, gemaakt door jou. Tijdens het inregelen van zo'n flow ontdek je opeens dat je veel meer met de apparaten kan die je al had. Zet het licht aan als je thuiskomt. Start je favoriete muziek als wekker. Laat je telefoon trillen als er post is bezorgd. Laat de lampen knipperen als je weggaat en het gaat regenen.
Je hele huis in je broekzak
Met de gratis Homey Smartphone App heb je altijd je huis in je broekzak. Ontvang notificaties en bedien je lichten, slot, alarmsysteem en thermostaat – waar je ook bent. Zo kan je voor het bedienen van de Homey thuis zijn of elders in de zon op vakantie.
De merken waarmee Homey een band mee heeft
De volgende merken kun je onder andere verbinden aan het Homey basisstation:
Philips (Hue)
KlikAanKlikUit
Sonos
Sony
Samsung
Bosch
Siemens
Nest
Fibaro
Google Chromecast
Alecto
Belkin
tado°
Nefit (Easy)
Somfy
IKEA Tradfri
En nog veel meer… Via de Homey App kun je opzoeken welke merken nog meer ondersteunt worden en hoe je het Homey basisstation vervolgens het nieuwe apparaat laat leren kennen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Athom Homey” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + tien =