BIGbEN wekkerradio met stickers RR30BCSTICK (Wit)

24.99

Artikelnummer: 000000000000239756 Categorie:

Beschrijving

Wekkerradio met twee alarmtijden
De wekkerradio met stickers van Bigben heeft naast z’n strakke uiterlijk ook een hele mooie binnenkant. Je kunt bijvoorbeeld twee verschillende wektijden instellen. En dat is handig als je bijvoorbeeld in het weekend op een andere tijd wilt wakker worden als doordeweeks. De grote knoppen aan de zijkant zorgen ervoor dat je het apparaat snel en makkelijk kan bedienen. En omdat de snooze knop als enige aan de bovenkant van de wekkerradio zit, hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk je wekker uitzet als je alleen maar een paar minuten langer in bed wilt liggen. Op het heldere LCD scherm kun je altijd de tijd aflezen, de helderheid van het scherm kun je namelijk zelf instellen.
Altijd een back-up met een batterij
Je kunt zelf instellen of je gewekt wilt worden door je favoriete FM radiozender of de welbekende buzzer. Via de twee ingebouwde luidsprekers worden de geluiden afgespeeld. Hoewel de wekkerradio werkt op netstroom, kun je ervoor kiezen om er ook een 9v batterij in te doen. Hiermee voorkom je dat de wekker de tijd kwijtraakt als ‘s nachts bijvoorbeeld onverwachts de stroom uitvalt.
In slaap vallen met muziek
Val je graag in slaap met een muziekje op de achtergrond? Dan is de sleep-functie op deze wekkerradio echt iets voor jou. Hiermee kun je instellen hoe lang de radio aan moet blijven, zodat jij rustig in slaap kunt vallen. Als de ingestelde tijd verstreken is, gaat de wekker automatisch uit. Kan je niet wachten totdat je je eigen wekkerradio kunt pimpen met leuke stickers?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BIGbEN wekkerradio met stickers RR30BCSTICK (Wit)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 13 =