Bosch afzuigkap DFR097E50

569.00

Artikelnummer: 000000000000220980 Categorie:

Beschrijving

Bosch DFR097E50
Deze zilveren Bosch afzuigkap heeft twee ingebouwde motors, twee LED lampen en energie-efficiëntieklasse A. Met vijf verschillende afzuigstanden en een maximale afzuigcapaciteit van 730 kubieke meter per uur krijgen luchtjes geen schijn van kans.
Luchtafvoer en recirculatie
Wanneer jouw keuken een luchtafvoer naar buiten heeft, kun je de afzuigkap aan deze luchtafvoer koppelen. Dankzij deze koppeling worden vieze luchtjes rechtstreeks naar buiten afgevoerd. Soms komt het voor dat er in een woning geen luchtafvoer naar buiten aanwezig is. Gelukkig hoef je het dan nog steeds niet te laten om deze afzuigkap aan te schaffen. Het apparaat kan namelijk ook werken via recirculatie, waardoor vuil en vieze luchtjes toch opgezogen kunnen worden. De afzuigkap is voorzien van een aluminium vetfilter. Deze is wasbaar, waardoor je de filter altijd hygiënisch schoon kunt houden.
Altijd de geschikte zuigkracht tijdens het koken
Met vijf verschillende afzuigstanden, waaronder een intensieve stand, weet je zeker dat de afzuigkap altijd in staat is om de keuken geurvrij te houden tijdens en na het koken. Tijdens het bereiden van kruidige gerechten, vette gerechten of visgerechten zet je de afzuigstand op intensief, terwijl bij minder geurende gerechten stand één of twee zal voldoen.
Functies die spaarzaam omgaan met energie
Het apparaat is voorzien van twee LED lampen met energie-efficiëntieklasse A. De lampen gaan dus zuinig om met elektriciteit en zorgen er bovendien voor dat je altijd genoeg licht hebt tijdens het koken. Behalve de energiezuinige LED lampen heeft ook de hydrodynamische efficiëntieklasse, oftewel het luchtverplaatsingsvermogen, het label A gekregen. Het apparaat heeft een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 35.4 kilowattuur. De Bosch DFR097E50 afzuigkap is geschikt voor zowel woningen met een luchtafvoer als voor woningen zonder een luchtafvoer. Dankzij vijf verschillende afzuigstanden zullen vet en vieze luchtjes moeiteloos verdwijnen. Bovendien heeft het apparaat een energie-efficiëntieklasse A, waardoor deze spaarzaam is voor het milieu én voor jouw portemonnee.
 
Let op: Dit model wordt geleverd voor een montage in een nismaat van 60 cm breed. Als de DRF097E50 moet worden geïnstalleerd in een nismaat van 90 cm breed is er een extra montagekit (DSZ4920) nodig. De DRF097E50 wordt ook geleverd zonder een greeplijst. Deze zijn ook los te bestellen in drie kleuren, zodat de afzuigkap aan te passen is aan de stijl van jouw keuken.
Greeplijst RVS: DSZ4955
Greeplijst zwart : DZS4956
Greeplijst wit : DZS4952

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch afzuigkap DFR097E50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − zeven =