Bosch Home Connect vaatwasser (inbouw) SMI88TS46E

819.00

Artikelnummer: 000000000000232008 Categorie:

Beschrijving

Ieder moment snel afwassen met de Bosch SMI88TS46E
Afwassen wordt steeds makkelijker met Bosch. De SMI88TS46E valt onder energie efficiëntieklasse A+++ en is voorzien van snelle programma's en Home Connect. Heeft een ergonomische indeling om moeiteloos in te ruimen en is zeer stil.
Design en indeling van de Bosch SMI88TS46E
De Bosch SMI88TS46E is een integreerbare vaatwasser met de ruimte voor 14 couverts. Met zijn mooie design is hij een toevoeging voor elke keuken. Voor je oren is hij ook een toevoeging, want met een geluid van slechts 39 dB hoor je hem nauwelijks. De EcoSilence motor zorgt dat deze vaatwasser stil is en nauwelijks slijt. Het gemak begint bij het inruimen. Met de volgende mogelijkheden doe je dat moeiteloos en flexibel:
Flexibele Vario Pro servieskorven
VarioLade Pro
In 3 standen verstelbare bovenkorf
6 neerklapbare bordensteunen in de bovenkorf
4 kopjes etagères (1 in de bovenkorf, 1 in de onderkorf)
8 neerklapbare bordensteunen in de onderkorf
Tot slot is de Bosch SMI88TS46E voorzien van AquaStop beveiliging en kinderbeveiliging.
Voor elk moment een geschikt programma met de Bosch SMI88TS46E
Na het inruimen kies je je programma met de touch control toetsen. Is jouw programma eenmaal gestart, dan kan je op het scherm zien hoe lang de vaat nog duurt. Kies uit de volgende programma's:
Auto
Intensief
Eco
Stil
Kort
Snel
Glas
Voorspoelen
Naast een schone vaat, zorgt de SMI88TS46E voor even goede droogresultaten met het Zeoliet droogsysteem. Zeoliet is een mineraal dat vocht absorbeert en omzet in warmte. Dat maakt het drogen snel en zuinig, ook bij plastic.
Een afwas starten wanneer jij wilt met Home Connect
Handig aan deze vaatwasser is de Home Connect functie. Met deze app kan je je vaatwasser overal starten. Er is zelfs de mogelijkheid om een reminder in te stellen die je waarschuwt als je vaatwastabletten bijna op zijn.
Met de Bosch SMI88TS46E wordt afwassen luxe
Deze A+++ vaatwasser is van elk gemak voorzien, ook bedienen op afstand! Door de stille en snelle programma's kan je op elk moment prima afwassen, ook met een halve belading.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch Home Connect vaatwasser (inbouw) SMI88TS46E” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 3 =