Bosch HomeProfessional i-DOS wasmachine WAYH2842NL

949.00

Artikelnummer: 000000000000230710 Categorie:

Beschrijving

Bosch WAYH2842NL: de wasmachine met i-DOS en Home Connect
De Bosch WAYH2842NL uit de HomeProfessional serie is een wasmachine die kwaliteit koppelt aan technologie. Met zijn energieklasse A+++ – 30% is het een van de zuinigste wasmachines op de markt. De wastrommel van 9 kilogram laat je toe de was van het hele gezin te doen. Deze wasmachine is op afstand te bedienen met de Home Connect app en beheren, instellen waar en wanner je maar wilt. Zo kun je de wasmachine aanzetten op je werk en is de was klaar wanneer je thuiskomt of wanneer het jou uitkomt. Op de app kun je bijvoorbeeld met de Easy Start functie het soort stof en de kleur instellen en de wasmachine kiest zelf het meest geschikte programma, voor een optimaal resultaat. De ComfortControl functie met verbruiksindicatie geeft een duidelijke weergave van het elektriciteits- en waterverbruik. Je weet dus precies hoeveel energie en water het apparaat verbruikt, waardoor je je zult verbazen over de zuinigheid van de machine. Door de Home Connect App weet je altijd precies wanneer de was klaar is en hoef je niet steeds naar de machine te lopen om te kijken of hij nog draait. Het grote overzichtelijke TFT display zorgt voor een eenvoudige bediening van de wasmachine. Middels TouchControl bepaal je zelf temperatuur, eindtijd en andere basisinstellingen. Daarnaast geeft de wasmachine middels het display informatie over energie- en waterverbruik en adviseert hij wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. Is het tijd? Selecteer dan het programma trommelreiniging; voor een optimale verzorging en reiniging van de trommel. Zo gaat je wasmachine langer mee.
i-DOS Intelligent Doseersysteem
De toevoeging van het i-DOS intelligent doseersysteem zorgt ervoor dat het wasmiddel automatisch wordt afgemeten. Het apparaat is voorzien van speciale sensoren die het gewicht van het wasgoed en het soort textiel meet dat in de machine aanwezig is. Ook kan de machine de mate van bevuiling van het wasgoed meten, waardoor het apparaat precies kan inschatten hoeveel wasmiddel er nodig is om het wasgoed weer optimaal schoon te krijgen. Bij te veel wasmiddel moet de wasmachine extra spoelen om alle zeepresten te verwijderen. Met i-DOS bespaar je dus ook nog eens op je waterverbruik. En dat kan oplopen tot wel 7062 liter water per jaar!
Lees meer over Bosch i-DOS
Duurzame wasmachine
Er zitten verschillende functies op de WAYH2842NL i-DOS HomeProfessional wasmachine die ervoor zorgen dat het wassen zo duurzaam mogelijk gebeurt. Neem bijvoorbeeld ActiveWater Plus. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Jouw wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Of wat dacht je van VarioPerfect? Kies uit SpeedPerfect of EcoPerfect en je bespaart tot wel 65% tijd en 50% energie.Op jaarbasis verbruikt het toestel 152 kWh. Dit komt ongeveer neer op een energiekost van 35 euro per jaar. De machine is uitstekend beveiligd met een bodemsensor, slangbeveiliging en een overloopbeveiliging. Kortom, wens je een uitstekende en vernieuwende wasmachine, met nieuwe technologie├źn die het wasresultaat bevorderen, dan is de Bosch WAYH2842NL een uitstekende keuze!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch HomeProfessional i-DOS wasmachine WAYH2842NL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 8 =