Bosch i-DOS wasmachine WAW32642NL

748.99

Artikelnummer: 000000000000079140 Categorie:

Beschrijving

Bosch WAW32642NL I-DOS Wasmachine
Zuinig en stil
De Serie|8 Bosch WAW32642NL machine verbruikt vanwege zijn A+++ label tot wel 30% minder energie. Met een capaciteit van 9 kilo en een droogcapaciteit van 1600 toeren is deze wasautomaat zeer geschikt om grote hoeveelheden wasgoed schoon en droog krijgen. De grote trommel maakt het erg makkelijk om in één keer het wasgoed naar binnen te krijgen. De machine is voorzien van speciale wasprogramma's zoals VarioSoft Trommel en AquaStop, maar ook VarioPerfect, welke het zijn snelle en zuinige functie geeft. Dankzij de EcoSilence Drive motortechnologie en een garantie van 10 jaar op de motor zul je vele jaren kunnen genieten van een extreem stille, duurzame en zuinige wasautomaat.
Altijd de juiste dosering
De Bosch i-DOS WAW32642NL is een gebruiksvriendelijke machine, die voorzien is van de i-DOS functie, waardoor automatisch de juiste dosering van wasmiddel en wasverzachter aan al je wasgoed wordt toegevoegd. Te veel of te weinig reinigingsmiddel kan leiden tot slechte wasresultaten en dat wordt voorkomen, doordat de sensoren in de wasmachine het type stof, de ladingvolume en de mate van vervuiling detecteren. De hoeveelheid wasgoed wordt automatisch herkend en zowel wasmiddel als wasverzachter worden aan die hoeveelheid aangepast. Nooit te weinig, nooit te veel.
Eenvoudig te bedienen
De WAW32642NL is makkelijk instelbaar en zeer eenvoudig te bedienen; op de display is duidelijk te zien in welke fase een wasprogramma zich bevindt. De opties voor extra spoelen, een andere temperatuur en de pauzeknop voor wanneer je vergeten bent er een kledingstuk bij te doen, dragen nog meer bij aan de gebruikersvriendelijkheid van de machine. Pluspunt is dat tijdens het centrifugeren de Bosch i-DOS wasmachine WAW32642NL erg stabiel staat en dat is wel zo prettig.
De Bosch i-DOS WAW32642NL wasmachine helpt je niet alleen om perfecte was- en droogresultaten te behalen, maar werkt ook mee aan de bescherming van het milieu. Dat maakt deze efficiente, energie- en tijdbesparende wasmachine een perfecte aankoop!
Lees meer over Bosch i-DOS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch i-DOS wasmachine WAW32642NL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =