Bosch koelkast (inbouw) KIR18V60

369.00

Artikelnummer: 000000000000064835 Categorie:

Beschrijving

Bosch freshSense technologie: altijd een constante temperatuur in de koelkast
Voor gekoelde voedingsmiddelen is het belangrijk dat de temperatuur ononderbroken op hetzelfde niveau blijft. De Bosch KIR18V60 is uitgerust met freshSense-sensoren die de temperatuur in de koelruimte continu meten en regelen. Ongeacht de buitentemperatuur zorgt het systeem ervoor dat de temperatuur binnen de ijskast constant blijft. Zuivelproducten blijven hierdoor langer houdbaar, vlees en vis blijven vers, bladgroenten en vruchten behouden hun vitaminen en producten in potjes behouden hun smaak.
Ruime, overzichtelijke indeling
Voor het formaat biedt de inbouw koelkast een riant volume van 150 liter. Van de 4 van veiligheidsglas vervaardigde legplateaus zijn 3 in hoogte verstelbaar, waardoor je de indeling eenvoudig kunt aanpassen. De Multibox onderin biedt plenty ruimte om fruit en groente zo vochtvrij mogelijk koel te bewaren. Mocht er toch enige condensatie optreden, dan zorgt de gegolfde bodem ervoor dat waterdruppels niet in contact blijven met je producten. De Multibox, legplateaus en deurvakken zijn transparant en bieden een comfortabel overzicht.
Bijzondere kenmerken van de Bosch KIR18V60 inbouw koelkast:
Deur op deursysteem: de meubeldeur wordt direct op de koelkast gemonteerd (je inbouwkast moet hierop berekend zijn).
Energie-effici├źntieklasse A++: gemiddeld jaarverbruik van slechts 96 kilowattuur.
Stille operatie: geluidsniveau van 37 dB(A).
Automatisch ontdooisysteem.
Met een hoogte van 88 centimeter past de inbouw koelkast prachtig onder het werkblad in de keuken. De perfecte temperatuurregeling, doelmatige indeling, energiezuinige operatie en befaamde Bosch duurzaamheid maken deze koelkast uitermate geschikt voor kleine huishoudens.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch koelkast (inbouw) KIR18V60” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =