Bosch koelkast KSV29UL3P

599.00

Artikelnummer: 000000000000282860 Categorie:

Beschrijving

De Bosch KSV29UL3P: royale opbergruimte, perfecte koeling
De Bosch KSV29UL3P is de perfecte koelkast voor wie van gezonde en lekkere voeding houdt. Deze vrijstaande koelkast is uitgevoerd in een stijlvol roestvrij staal. De FreshSense-sensoren garanderen een constante temperatuur. Open je de deur, dan zorgt de motor voor meer koeling en wordt het temperatuurverschil snel gecorrigeerd.
Bewaar groenten tot drie keer langer
Gezonde, verse voeding is belangrijk. Daarom heeft Bosch met VitaFresh een bewaarsysteem ontworpen dat verse levensmiddelen optimaal bewaart. De koeling gebeurt met een perfect afgestelde luchtstroom. Je kunt verse groenten tot drie keer langer bewaren, waardoor je minder boodschappen hoeft te doen en meer tijd hebt voor je hobby's en je gezin. De ledverlichting van de Bosch KSV29UL3P is energiezuinig en aan de bovenkant van het toestel geplaatst. Daardoor heb je een goed zicht over de volledige inhoud van je koelkast.
Uittrekbare legplateaus
De EasyAccess glasplateaus zorgen voor een groot gebruiksgemak. Om een keuze te maken uit de etenswaren die je wil gebruiken, maak je gebruik van de deze uittrekbare plateaus. Zo organiseer je de inhoud van je koelkast optimaal en kun je er handig zaken uit wegnemen en terugleggen. Deze plateaus zijn bovendien ook in de hoogte verstelbaar. Zo is het een koelkast met een maximale flexibiliteit naar indeling toe.
Nieuwe etenswaren opbergen? Ze hebben snel de gewenste temperatuur
Plaats je nieuwe etenswaren in je koelkast, dan gaat de functie SuperKoelen aan het werk. Deze functie zorgt ervoor dat de nieuwe etenswaren snel de gewenste koele temperatuur krijgen. Dit verhindert bovendien dat de gekoelde etenswaren in de koelkast lichtjes opwarmen. Eens de gewenste koeling bereikt is, dan schakelt deze functie zichzelf weer uit. Samen met de FreshSense-sensoren zorgt deze SuperKoelen-functie voor een ideale en constante temperatuur in je koelkast.
Gebruiksvriendelijk en praktisch
De handige druktoetsen en de overzichtelijkheid maken het een topper voor elk gezin. Ben je op zoek naar een stijlvolle en hoogtechnologische koelkast? En wil je graag verse groenten en fruit langere tijd knapperig houden? Dan is de Bosch koelkast KSV29UL3P jouw volgende koelkast. Maak je keuken helemaal compleet met de bijbehorende vriezer van Bosch GSN29VL3P.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch koelkast KSV29UL3P” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 19 =