Bosch koelkast KSV36VW3P

552.00

Artikelnummer: 000000000000249135 Categorie:

Beschrijving

Bosch koelkast KSV36VW3P, ruim en handig
Met een inhoud van 346 liter is de Bosch koelkast KSV36VW3P het ideale toestel voor een gemiddeld gezin. Het is een vrijstaande koelkast met afmetingen van 186 cm hoog op 60 cm breed en 65 cm diep, dat je makkelijk in je keuken kan integreren dankzij het strakke en knappe design. De draairichting van de deur is bovendien verwisselbaar dus daar moet je alvast geen rekening mee houden. De witte kleur sluit zowel bij een modern als klassieker interieur aan en zorgt ervoor dat de koelkast dadelijk in het oog springt.
Maak gebruik van Super-koelen met de Bosch koelkast KSV36VW3P
Wanneer je net terug bent van de winkel is het belangrijk dat je nieuwe levensmiddelen zo snel mogelijk gekoeld worden. Dit verhoogt namelijk hun levensduur zodat ze langer vers en lekker blijven. Anderzijds wil je ook dat de voedingswaren die al in de koelkast staan lekker koel blijven wanneer je nieuwe zaken toevoegt. De functie Super-koelen helpt je hierbij. Met een druk op de knop verlaag je de temperatuur tot 2┬░ zodat alles in snel tempo op de juiste temperatuur is. Na 6 uur schakelt de functie automatisch uit zodat je niet onnodig veel energie verbruikt.
Een contante temperatuur in je Bosch koelkast KSV36VW3P met FreshSense
Groenten, fruit en andere levensmiddelen blijven beter bewaard wanneer je koelkast een constant temperatuur heeft. FreshSense zorgt hiervoor in de Bosch koelkast KSV36VW3P. Sensoren meten de temperatuur in de ruimte en passen de koeling aan om deze constant te houden.
Praktische indeling van de Bosch koelkast KSV36VW3P
Aan de binnenzijde van de Bosch koelkast KSV36VW3P vind je een groentenlade, 7 legplateaus waarvan er 6 verstelbaar zijn in hoogte, een flessenrek en 5 deurvakken. Zo kan je alles op een overzichtelijk en georganiseerde manier bewaren. Dit is een groot voordeel wanneer je wil koken gezien je geen tijd verliest met producten zoeken. De groentenlade is transparant zodat je in een oogopslag ziet wat je nog in huis hebt voor je naar de winkel vertrekt. Kies een indeling die je logisch vindt en vul je koelkast met de lekkerste levensmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch koelkast KSV36VW3P” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 7 =