Bosch koelvriescombinatie KGV33UW30

418.99

Artikelnummer: 000000000000079658 Categorie:

Beschrijving

Langer vers door luchtvochtigheidsregeling
Deze Bosch koelvriescombinatie met vriesvak onder is voorzien van luchtvochtigheidsregeling zodat verse levensmiddelen langer vers blijven. Door de extra diepe vrieslade heb je veel ruimte voor vriesproducten.
VitaFresh: langer vers met lage luchtvochtigheid
Een lage luchtvochtigheid in de koelkast verhoogt de houdbaarheid van verse levensmiddelen. Aan de hand van de hoeveelheid groente en fruit stel je de luchtvochtigheid in op het juiste niveau. Hoe groter de hoeveelheid, hoe lager de luchtvochtigheid.
Optimaal overzicht
Met het koelgedeelte boven en het vriesvak onder heb je een beter overzicht over de versproducten. Daarnaast is deze koelvriescombinatie met vriesvak onder voorzien van ledlampen die de binnenkant gelijkmatig verlichten.
BigBox: ruime vrieslades voor grote porties
Deze koelvriescombinatie met vriesvak onder is voorzien van drie vrieslades waaronder één extra grote lade. Zo heb je alle mogelijkheid om grote dozen met vriesproducten te bewaren.
Energiezuinig supervriezen
Met de functie supervriezen worden levensmiddelen extra snel ingevroren op de gewenste temperatuur. Op het moment dat de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de functie zichzelf weer uit om energie te besparen.
LowFrost: praktisch en energiezuinig
Er zijn meerdere redenen waarom deze koelvriescombinatie met vriesvak onder het energielabel A++ draagt. Eén van deze redenen is de LowFrost-technologie. De hoeveelheid ijsvorming wordt zoveel mogelijk tegengegaan waardoor je de koelkast minder vaak hoeft te ontdooien. Dat scheelt energie en moeite. Met de Bosch KGV33UW30 koelvriescombinatie met vriesvak onder houd je levensmiddelen langer vers door de luchtvochtigheid onder controle te houden en beschik je over veel ruimte voor vriesproducten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch koelvriescombinatie KGV33UW30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =