Bosch vaatwasser (inbouw) SMI24AS00E

450.00

Artikelnummer: 000000000000232012 Categorie:

Beschrijving

De Bosch SMI24AS00E: een perfecte keuze voor een schone vaat!
Het bezit van een goede vaatwasser is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Je bent er aan gewend dat je afwas snel en schoon gedaan wordt door een optimaal functionerend apparaat. De inbouw Bosch SMI24AS00E is een goede keuze als je op het gebied van afwassen wilt kunnen beschikken over de betrouwbare efficiënte techniek van een toonaangevende Duitse fabrikant.
Moderne mogelijkheden voor een optimaal resultaat
Als je voor de Bosch SMI24AS00E kiest, dan kies je voor moderne mogelijkheden en een optimaal afwasresultaat. Deze extra stille machine heeft een aantrekkelijke capaciteit van 12 couverts, een goed voorspoelprogramma en 3 wasprogramma’s voor alle typen vaatwerk. Hierbij zorgt de doseerassistent voor een gelijkmatige verdeling van het afwasmiddel. De bijzonder stille en zuinige EcoSilence DriveTM motor maakt de aanschaf van de Bosch SMI24AS00E nog aantrekkelijker door het minimale geluidsniveau en de energiebesparende werking. De geruisloze borstelloze werking van de motor maakt dit model nog eens extra efficiënt en duurzaam. En de speciale beladingssensor kiest aan de hand van het gewicht van de belading automatisch precies de juiste te gebruiken hoeveelheid water. De fraai in je keuken te integreren Bosch SMI24AS00E vaatwasser heeft zilverkleurige zeer ruime servieskorven en 2 speciale kopjes-étagères in de bovenste korf. In de onderste korf bevindt zich een bestekkorf terwijl er in de bovenste korf ook nog eens een speciale glazenhouder gesitueerd is. Zo beschik je met de Bosch SMI24AS00E op alle fronten over een optisch en technisch topapparaat met aantrekkelijke specificaties zoals:
een fraai te integreren modern design
een extra stille borstelloze EcoSilence DriveTM motor van maximaal 52 dB
een ruime capaciteit van 12 couverts
4 efficiënte wasprogramma’s (incl. voorwassen)
een zuinige doseerassistent
een nauwkeurige beladingssensor
ruime korven voor alle soorten vaatwerk
een AquaStop-functie
een EasyLock deursluiting voor extra veiligheid
Al met al is de aanschaf van de Bosch SMI24AS00E zeer de moeite waard als je voor een scherpe prijs op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en zuinige vaatwasser van een gerenommeerd merk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch vaatwasser (inbouw) SMI24AS00E” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 12 =