Bosch vaatwasser SMS24AW01E

339.00

Artikelnummer: 000000000000233290 Categorie:

Beschrijving

De Bosch SMS24AW01E vaatwasser is duurzaam en zuinig
De Bosch SMS24AW01E vrijstaande vaatwasser is zuinig met energie, extra goed voor je glaswerk en eenvoudig in te delen. Slimme sensoren zorgen voor een optimaal gebruik van water en afwasmiddel. De efficiënte motor produceert nauwelijks lawaai.
Slimme opties en handig in te delen
De Bosch SMS24AW01E vrijstaande vaatwasser biedt plaats aan twaalf complete couverts. Hij heeft een in hoogte verstelbare bovenkorf. Hierdoor kun je ook groot servies gemakkelijk een goede afwasbeurt geven. Deze vaatwasser is ook nog erg gemakkelijk te bedienen en op zijn grote en goed afleesbare display zie je exact hoe lang een wascyclus nog duurt. Ook wordt je in één oogopslag duidelijk of je nog glansmiddel of afwasmiddel moet toevoegen. De slimme beladingssensor berekent het gewicht van je vaat en past de hoeveelheid spoelwater daarop aan. Je verspilt dus geen water en dat is goed voor het milieu en jouw portemonnee.
Je glaswerk extra goed behandeld
Wie vaak glaswerk afwast, merkt dat de mooie glans helaas kan verdwijnen, bijvoorbeeld door aantasting van het glas. De Bosch SMS24AW01E vrijstaande vaatwasser voorkomt dit. In de eerste plaats zorgt je vaatwasser dat de hardheid van het water wordt aangepast. Dit is beter voor je glaswerk. Daarnaast is deze vaatwasser uitgerust met een speciaal Glass 40°-wasprogramma. Met dit speciale programma blijft je kostbare glaswerk glanzen en komt het volledig droog uit de machine, zodat je ook weinig tijd verliest met poleren. Je loopt met deze Bosch vaatwasser ook geen risico op overstromingen als het filter verstopt zit. De AquaStop-functie meet het waterniveau en als het te hoog komt, stopt de watertoevoer. Je hoeft nooit meer onnodig te dweilen.
Weinig geluid en zuinig met energie
De Bosch SMS24AW01E vrijstaande vaatwasser is voorzien van een zeer zuinige, efficiënte en stille EcoSilence Drive motor. Deze motor vertoont nauwelijks slijtage, maakt geen gebruik van borstels en is duurzaam in het gebruik. Met een geluidsniveau van slechts 50 dB hoef je de TV niet harder te zetten als hij draait. Het jaarverbruik van deze Bosch vaatwasser komt neer op ongeveer 290 kWu. Hij heeft een plek verdiend in de erg zuinige A+ energie-efficiëntieklasse.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch vaatwasser SMS24AW01E” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 4 =