Bosch vaatwasser SMS88UI36E

1,049.00

Artikelnummer: 000000000000283004 Categorie:

Beschrijving

De Bosch SMS88UI36E : een hoogtechnologische vrijstaande vaatwasser
De Bosch SMS88UI36E is een vrijstaande vaatwasser uitgerust met de nieuwste technologische functies. Zo zorgt de zeoliet droogtechniek voor een optimaal blinkende vaat. De Doseerassistent zorgt voor een perfecte verdeling van het wasproduct. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van Home Connect via WiFi.
Maximaal geluidsniveau van 42 dB
Omdat de Bosch SMS88UI36E een vrijstaande vaatwasser is, kun je hem handig op elke plaats zetten die je maar wilt. Dit kan in de keuken zijn, maar bijvoorbeeld ook in je garage of bergruimte. De EcoSilence drive van dit toestel is heel duurzaam en krachtig. Bovendien is dit ook een geluidsarm toestel. Met het maximale geluidsniveau van 42 dB kun je het toestel zelfs ‘s nachts laten werken zonder dat je er wakker van zult worden.
Acht wasprogramma’s
In totaal zijn er acht wasprogramma’s. Daardoor kun je elk type vaat de beste zorgen geven. Je hebt de keuze tussen eco, kort, standaard, automatisch, behoedzaam, stil, nacht en voorspoelen. De maximale temperatuur voor heel vuile afwas is 70°C.
Zeoliet droogtechniek
De zeoliet droogtechniek zorgt voor een blinkend resultaat en maakt dat zelfs plastic helemaal droog is als het wasprogramma voltooid is. Het is dus niet nodig om tijdens het uitladen nog eens plastic bordjes en bekertjes extra af te drogen.
Handige besteklade
De Bosch SMS88UI36E is bovendien uitgerust met een handige besteklade. Daarin leg je je bestek plat en wordt het perfect schoongemaakt. Na het wasprogramma neem je de messen, vorken en lepels aan het handvat vast om ze op te bergen.
Past op elke plaats
Met een breedte van 60 centimeter, een diepte van 60 centimeter en een hoogte van 84,5 centimeter is dit een toestel dat overal past. Kortom, ben je op zoek naar een hoogwaardige vaatwasser die je flexibel op elke plaats kunt opstellen, dan is de Bosch SMS88UI36E een goede keuze!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch vaatwasser SMS88UI36E” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − negen =