Bosch vriezer (inbouw) GIN41AC30

827.00

Artikelnummer: 000000000000226414 Categorie:

Beschrijving

Bosch inbouw vriezer GIN41AC30
Deze Bosch vriezer heeft een groot formaat, maar dat is niet het enige voordeel. Het apparaat heeft namelijk verschillende innovatieve toevoegingen die het gebruik nog prettiger maken. Je kunt hierbij denken aan: FreshSense en Super-vriezen.
Ruim apparaat met extra diepe BigBox-lade
Met een nettocapaciteit van 127 liter geeft deze vriezer jou de ruimte om lekker veel etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. Het apparaat is voorzien van vijf laden, waaronder een extra diepe BigBox-lade. Een groot voordeel is dat de laden doorzichtig zijn, zodat je meteen kan zien wat er in de lade zit, zonder dat je deze hoeft te openen.
De voordelen van innovatieve toevoegingen
Het innovatieve FreshSense creƫert het ideale klimaat in de vriezer. De temperatuur wordt altijd constant gehouden, waardoor de versheid van de etenswaren in de vriezer optimaal blijft. Bovendien zal ook de smaak van de etenswaren minder snel achteruitgaan. Behalve FreshSense is ook het Super-vriezen een fijne toevoeging die een positieve invloed heeft op het behouden van de versheid van de producten in het apparaat. Zelfs tijdens het toevoegen van nieuwe producten zullen de etenswaren die zich al in de vriezer bevinden geen kans krijgen om te gaan ontdooien. Tevens wordt de vriesfunctie uitgeschakeld als het apparaat eenmaal op de juiste temperatuur is.
Vriezer met 4-sterrenaanduiding
Deze vriezer van Bosch heeft een 4-sterrenaanduiding. Het apparaat heeft dit aantal sterren gekregen, omdat het in staat is om de etenswaren in de vriezer op een temperatuur van -24 tot en met -40 graden in te vriezen. Dit maakt het mogelijk om de producten jarenlang in optimale conditie te bewaren. Deze 4-sterren vriezer is in staat om producten jarenlang te bewaren zonder dat de smaak of versheid achteruit zal gaan. De Bosch inbouw vriezer GIN41AC30 is bovendien voorzien van verschillende innovatieve toevoegingen die bijdragen aan het behouden van de versheid. Bij dit apparaat hoef je dus niet bang te zijn dat de etenswaren snel bederven, waardoor je nog meer gemak van de vriezer zult ervaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch vriezer (inbouw) GIN41AC30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 20 =