Bosch wasmachine WAT28645NL

619.00

Artikelnummer: 000000000000243279 Categorie:

Beschrijving

Wassen op het tempo van jouw leven met de Bosch wasmachine WAT28645NL
De Bosch WAT28645NL is een wasmachine met een maximale vulcapaciteit van 7 kilogram. Met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-opties stel je het wassen helemaal op jouw dagindeling en leven in. Bij de Bosch wasmachine WAT28645NL hoef je nooit meer te twijfelen hoeveel wasmiddel je moet toevoegen om je wasgoed schoon te maken. Het i-Dos-systeem van deze wasmachine bepaalt zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel voor een perfect resultaat. Wens je nog steeds handmatig je dosis wasmiddel toe te voegen? Dat kan ook nog altijd.
De VarioTrommel verwent je wasgoed
De VarioTrommel van het toestel behandelt je wasgoed met een grote zachtheid, maar zorgt tegelijk voor een efficiënt wasproces. Dankzij deze kledingbeschermende trommel blijft je kleding helemaal gaaf, hoe vaak je ze ook wast. Alhoewel je veel verschillende wasprogramma's kunt kiezen, is de bediening van dit toestel zeer eenvoudig. Het DirectSelect-display en de verlichte programmaknop met ingebouwde aan-uitknop maken het een plezier om het toestel te bedienen. De Bosch WAT28645NL is uitgerust met een koolborstelloze motor. Daardoor is het toestel energiezuinig en heb je er jaren plezier van. Bovendien zorgt deze motor ook nog eens voor een beperking in het geluid. Tijdens het centrifugeren hoor je een maximaal geluidsniveau van 74 dB. Het AntiVirbration-design garandeert stabiliteit tijdens het centrifugeren en maakt de motor stiller.
Revolutionaire wasprogramma’s
De wasprogramma's van de Bosch WAT28645NL zijn revolutionair. Ze werken niet alleen snel, maar zijn ook energiezuinig op de koop toe. Bovendien kun je zelf de duurtijd van de programma's mee bepalen. Heb je bijvoorbeeld weinig tijd, dan maak je gebruik van de SpeedPerfect-optie om het wasprogramma te verkorten. Heb je veel tijd, dan schakel je de EcoPerfect-optie in. Dan loopt het programma iets langer, maar bespaar je wel tot 50% energie. En het wasresultaat is met beide opties perfect! De grote keuze aan wasprogramma's maakt het een plezier om meerdere wassen per week of zelfs per dag te doen. Er zijn bijvoorbeeld speciale programma's voor overhemden of voor sportkleding. Dankzij het antiallergische programma verwijder je pollen uit de kleding of wasgoed. Kortom, ben je op zoek naar de wasmachine van de toekomst, dan wordt de Bosch wasmachine WAT28645NL jouw volgende toestel!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch wasmachine WAT28645NL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =