Bose portable speaker SoundLink Revolve (Zilver)

199.00

Artikelnummer: 000000000000231373 Categorie:

Beschrijving

Bose SoundLink Revolve
Een kleine speaker die grootste prestaties levert. Dat is de Bose SoundLink Revolve. Deze draagbare bluetooth speaker biedt 360 graden geluid. Het maakt niet uit waar je de speaker plaatst, je hoort het geluid overal even goed. Plaats je de speaker in het midden van een ruimte, dan ervaart iedereen het geluid op dezelfde manier. Zet de speaker tegen een muur en het geluid wordt weerkaatst en door de ruimte verspreidt. Wees niet bang voor een beetje water: de Bose SoundLink Revolve is spatwaterdicht (IPX4). Je kan deze draadloze speaker dus met een gerust hart in de keuken of bij het zwembad zetten. Dompel ‘m alleen niet onder!
360 graden geluid
Het heldere en ruimtelijke geluid van deze speaker wordt mogelijk gemaakt door een aantal factoren. Dubbele passieve radiatoren zorgen voor een vol en strakke laag, zonder dat je last hebt van vervelende (overmatige) trillingen. De transducer levert vol geluid en in combinatie met de akoestische deflector wordt er gezorgd voor het 360 graden geluid.
12 uur lang plezier
De lithium-ion accu van deze draagbare speaker is oplaadbaar en gaat volledig opgeladen 12 uur mee. Zo heb je de hele dag plezier van jouw bluetooth speaker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bose portable speaker SoundLink Revolve (Zilver)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − vier =