Braun haardroger Satin Hair 5 PowerPerfection HD580

41.99

Artikelnummer: 000000000000226727 Categorie:

Beschrijving

Braun Satin Hair 5 PowerPerfection haardroger
De meest krachtige haardroger in het PowerPerfection assortiment, de Satin Hair 5 haardroger, combineert optimale droogtemperaturen met 2500 watt aan kracht. Dit gebruiksvriendelijk en ergonomisch apparaat is ideaal om je haar sneller en grondiger te drogen. Hij is uiterst licht en compact, en is perfect voor gebruik thuis of onderweg.
Ultrakrachtige haardroger
De kracht van snelle, moeiteloze schoonheid. Zo krachtig dat je niet zal geloven hoe compact en licht hij is. Met de 2500 watt van de Braun Satin Hair PowerPerfection haardroger heb je nu alle kracht in handen om je haar goed, eenvoudig en vooral snel te drogen.
Licht en ergonomisch ontwerp.
De 2500 watt Braun Satin Hair PowerPerfection haardroger biedt een ongelooflijke combinatie van gewicht en kracht. Hun lichte en compacte ontwerp maken gemakkelijk en ergonomisch gebruik vanuit elke hoek mogelijk, zodat je geen enkel plekje meer overslaat.
Ionische functie
Omhul je haren met ionen, maak je haar glad en geef het een superglans. Miljoenen actieve ionen bestrijden de statische elektriciteit die optreedt bij conventionele haardrogers. Je krijgt gladder haar dat zichtbaar meer glanst, lok voor lok.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braun haardroger Satin Hair 5 PowerPerfection HD580” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − veertien =