Braun haardroger Satin Hair 7 SensoDryer HD785

56.95

Artikelnummer: 000000000000226726 Categorie:

Beschrijving

Braun Satin Hair 7 SensoDryer
De professionele Satin Hair 7 SensoDryer van Braun legt superieure stylingdeskundigheid in je handen. Braun's meest geavanceerde haardroger, de Satin Hair 7 SensoDryer, beschikt over een unieke combinatie van intelligente sensortechnologie en professionele prestaties die gewone haardrogers niet kunnen evenaren.
Thermosensor voor actieve temperatuurregeling
De ingebouwde sensor meet 600 keer per minuut de temperatuur en de haardroger past de temperatuur onmiddellijk aan tot het optimale niveau. Dat voorkomt dat de haardroger oververhit raakt en beschermt het haar tegen schade.
Professionele AC-motor en ventilatorsysteem
De motor van deze föhn gaat 5x langer mee dan conventionele motoren en behoudt langer die ultieme prestatie. Het professionele ventilatorsysteem behoudt een constante luchtstroom, zelfs wanneer een mondstuk is bevestigd.
IONTEC omhult je haren met ionen voor nog meer glans en geen pluis
Miljoenen actieve ionen bestrijden de statische elektriciteit die optreedt bij conventionele haardrogers. Met de professionele SensoDryer van Braun krijg je glad, zichtbaar glanzend haar, lok voor lok.
Gelijkmatige warmteverdeling en infrarood verwarmingssysteem
Deze föhn verdeelt de warmte gelijkmatig, waardoor jouw haar snel gedroogd wordt, zonder uit te drogen. Het special infrarood verwarmingssysteem helpt hierbij. De Braun HD785 beschikt over 10 verschillende temperatuur- en snelheidsinstellingen, waardoor je altijd de juiste instellingen voor het stylen van jouw haar kunt kiezen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braun haardroger Satin Hair 7 SensoDryer HD785” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =