DJI cameradrone DJI MAVIC 2 PRO + DJI GOGGLES RE

1,929.99

Artikelnummer: 000000000000252067 Categorie:

Beschrijving

Onze droom is altijd geweest om een drone te maken die bestaat waar techniek, technologie en de behoeften van de luchtfotograaf samenkomen. Een drone die alle geavanceerde, kenmerkende technologieën van DJI combineerd en in staat is om te herdefiniëren wat mogelijk is voor de wereld van de luchtfotografie. Met de creatie van de Mavic 2 hebben we deze droom waargemaakt.
Mavic 2 Pro met Hasselblad Camera
Hasselblad-camera's, gemaakt in Zweden, staan bekend om hun iconische ergonomische ontwerp, compromisloze beeldkwaliteit en Zweeds vakmanschap. Sinds 1941 hebben Hasselblad-camera's enkele van de meest iconische beelden ter wereld vastgelegd, waaronder de eerste maanlanding.
De Mavic 2 Pro, die na twee jaar onvermoeibaar onderzoek in samenwerking met Hasselblad is ontwikkeld, is uitgerust met de geheel nieuwe Hasselblad L1D-20c-camera. De L1D-20c beschikt over de unieke Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS)-technologie (Hasselblad Natural Colour Solution), waarmee gebruikers prachtige 20-megapixel luchtfoto's in verbluffende kleurendetails kunnen vastleggen.
1-inch CMOS-sensor
De gloednieuwe 1-inch CMOS-sensor heeft een actief detectiegebied dat vier keer zo effectief is als de originele Mavic Pro. De grote sensor betekent ook betere prestaties in omgevingen met weinig licht en een uitgebreider ISO-bereik, met een maximale ISO-lift van 3200 tot 12800.
10-bit Dlog-M kleurprofiel
De Mavic 2 Pro ondersteunt een 10-bit Dlog-M kleurprofiel dat een groter dynamisch bereik oplevert voor meer flexibiliteit in de kleurruimte. Het systeem registreert meer dan 1 miljard kleuren (vergeleken met de 16 miljoen kleuren van traditionele 8-bit kleurcoderingstechnologieën) en behoudt meer diepgaande details in zowel fel zonlicht als schaduwen. Nu kunt u de subtielste kleurtinten bij zonsondergang of zonsopgang vastleggen, waardoor er meer ruimte overblijft voor perfectie.
Instelbaar diafragma
Het instelbare diafragma van f/2.8-f/11 levert een uitstekende beeldkwaliteit in omgevingen met veel en weinig licht. Stel het diafragma bij weinig licht in op f/2.8 voor meer lichtinval en om heldere en heldere foto's te maken. Stel het diafragma in op f/11 om de sluitertijd te verlagen en uw video's vloeiender te maken in goed verlichte omgevingen.
DJI Goggles Series
De DJI Goggles serie 14 maakt draadloos verbinding met de Mavic 2 via OcuSync. Gebruikers kunnen nu genieten van een verbeterde ervaring met een lagere latentie en een duidelijker 1080p videotransmissiebereik van maximaal 8 km. 1 In de Head Tracking-modus is het gimbal (yaw) controlebereik tot -75° tot +75°, wat gebruikers een meer meeslepende FPV-vluchtervaring biedt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI cameradrone DJI MAVIC 2 PRO + DJI GOGGLES RE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 4 =