Duux verwarmingsventilator TWIST FAN+HEATER WHITE

51.95

Artikelnummer: 000000000000247960 Categorie:

Beschrijving

Twist, de krachtige en elegante kachel
Dubbele ventilator
Met de dubbele DC-ventilator, naast elkaar geplaatst, is de Twist keramische kachel verrassend krachtig voor zijn compacte formaat. Door de verhoogde luchtstroom kan de warmte die door de keramische plaat wordt geproduceerd, verder in de ruimte worden verdeeld dan verwarming van vergelijkbare grootte met slechts één ventilator.
Twee instellingen
Met de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen kunt u moeiteloos schakelen tussen de twee verwarmingsstanden. Bij de laagste vermogensstand van 1.000W produceert de Twist een comfortabele warmte en als dit niet genoeg is, schakelt u gewoon de hoogste stand in van 1.500W.
Draaibaar
De richting van de verwarmde luchtstroom kan verticaal worden ingesteld tot een hoek van 50. Draai gewoon de bovenkant van het product om de hoek aan te passen, voor een grote flexibiliteit in het gebruik.
Veiligheid voorop
De Twist is gemaakt van brandwerende materialen en is voorzien van oververhittingsbeveiliging. Als de Twist omvalt wordt verwarming automatisch uitgeschakeld, zodat het product veilig kan worden gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duux verwarmingsventilator TWIST FAN+HEATER WHITE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =