Epson cartridge 24XL Claria Photo HD Ink (Geel)

28.54

Artikelnummer: 000000000000234612 Categorie:

Beschrijving

Epson Claria Photo HD Ink: ontworpen voor superieure zes kleurenfoto's
Voor fotografen die graag zelf hun foto's produceren en tentoonstellen. De Claria Photo HD Ink biedt vloeiende gradaties van tinten, diepe natuurlijke zwarttinten en rijke, levendige kleuren. Claria Photo HD-inkt is ideaal voor fotografen die prachtige, glanzende foto's van superieure kwaliteit willen produceren. De perfecte partner voor de enthousiaste fotograaf die optimaal resultaat uit zijn digitale spiegelreflex- of compact camera wil halen. Claria Photo HD-inkt zorgt voor vloeiende gradaties en diepere, natuurlijker zwart tinten, gedetailleerde afbeeldingen met hoog contrast en natuurlijke huidtinten. Uw waardevolle herinneringen gaan generaties lang mee, omdat foto's die met Claria Photo HD Ink zijn afgedrukt, tot 300 jaar goed blijven in een fotoalbum.
Lagere afdrukkosten dankzij XL-inktpatronen
Binnen de nieuwste inkt-reeksen biedt Epson een brede keuze aan standaard of extra grote (XL) inktpatronen. XL-inkten zijn ideaal voor afdrukken in grote hoeveelheden en ze kunnen uw afdrukkosten met 25% verminderen.
Epson-inkten zijn geoptimaliseerd voor Epson-printers
Epson-inkten en -papier zijn speciaal ontwikkeld om samen te werken met Epson-printers en keer op keer de beste resultaten te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Epson cartridge 24XL Claria Photo HD Ink (Geel)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 9 =