Etna fornuis FGV160WIT

299.00

Artikelnummer: 000000000000248731 Categorie:

Beschrijving

Etna fornuis FGV160WIT
Dit in wit uitgevoerde fornuis heeft een multifunctionele oven met boven- en onderwarmte en 5 insteekniveaus. De inhoud is 74 liter. De 4 gasbranders van het fornuis zijn voorzien van geïntegreerde vonkontsteking en thermo-elektrische beveiliging.
Gezellig bakken, braden en grillen met de Etna FGV160WIT
Gehaktbrood, quiche en preischotel krijg je perfect gaar en prachtig bruin in deze elektrische oven. Je kunt uit 4 verwarmingsfuncties kiezen: onder- en bovenwarmte, onderwarmte, bovenwarmte en grill. De temperatuur kan worden ingesteld van 50 °C tot 275 °C (6 standen). De oven beschikt over 5 insteekniveaus voor de meegeleverde bakplaat en het ovenrooster. Dit biedt je de mogelijkheid om de warmtetoevoer naar je gerechten te beïnvloeden en om meerdere gerechten tegelijk te bakken. Dankzij de glazen deur en halogeenverlichting kun je de stand van zaken in de oven makkelijk volgen.
Comfortabel koken met de Etna FGV160WIT
De kookzones van dit fornuis verschillen in vermogen. Met de sterkbrander (links voor) kun je de hitte onder de pan opvoeren tot 3000 watt. De sudderbrander (rechts voor) gaat maximaal tot 1000 watt en de 2 normaalbranders hebben een vermogen tot 1750 watt. Het fornuis biedt een aantal handige features:
Geïntegreerde vonkontsteking: Het gas ontvlamt zodra je de pit inschakelt, zonder dat je op een aparte knop hoeft te drukken.
Thermo-elektrische beveiliging: Als de gasvlam onbedoeld uitgaat, sluit de thermokoppel de gastoevoer binnen 90 seconden af.
Geëmailleerde bandstalen dragers: Deze zorgen ervoor dat je pannen blijven waar je ze neerzet, ook bij stevig roeren.
Een eenvoudig maar effectief gascombifornuis
Het gasfornuis is 60 cm breed en voorzien van een glanzende witte emaillelaag. Op momenten dat je de kookbranders niet gebruikt kun je het geëmailleerde sierdeksel omlaag zetten om meer werkruimte in de keuken te creëren. Met dit praktische Etna fornuis FGV160WIT heb je klassieke controle over je kookgerechten en bereid je met gemak alle trendy ovenschotels.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etna fornuis FGV160WIT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 5 =