Etna koelkast (inbouw) EEK136VA

279.00

Artikelnummer: 000000000000048817 Categorie:

Beschrijving

ETNA EEK136VA: een compact en zuinig inbouwtoestel
De ETNA EEK136VA is een compacte inbouwkoelkast met vriesvak. De draairichting van de deur is aanpasbaar en het toestel is uitgerust met een sleepdeursysteem. Dit maakt van de EEK136VA een toestel dat je op een flexibele en mooie manier in elke keuken kunt integreren. Met een inhoud van 102 liter voor de koelkast en 17 liter voor het vriesvak is de ETNA EEK136VA een compact en overzichtelijk toestel voor een klein huishouden. De koelkast is uitgerust met twee groentelades om verse etenswaren in op te bergen en heeft drie legplateaus. Deze leggers zijn uitgerust met een lekrand. Dit verhindert dat er eventueel vocht naar beneden sijpelt en houdt de etenswaren beter op hun plaats.
Automatisch ontdooien houdt voedsel vers
De ETNA EEK136VA is een toestel met energieklasse A+. Het toestel verbruikt op jaarbasis 190 kWh en het beantwoordt aan de klimaatklassen SN-ST, wat betekent dat je de koelkast zelfs in een subtropische omgeving kunt installeren. Met een maximaal geluidsniveau van 38 dB is het een zeer geluidsarm apparaat. De ETNA EEK136VA beschikt over de functie automatisch ontdooien. Als de temperatuur te koud zou worden, dan stopt de motor even waardoor er een tijdelijke dooi is. Het vocht dat je hierdoor krijgt, zet zich af op de achterkant van de koelkast, en zakt naar een bakje buiten de koelkast om te verdampen. Zo krijg je in je koelkast nooit een te veel aan vocht.
Sleepdeurmechanisme voor perfecte integratie in de keuken
Met zijn hoogte van 87,5 centimeter, zijn breedte van 54 centimeter en 54,5 diepte is het een toestel dat zelfs in de meest compacte keuken kan geplaatst worden. Deze inbouwkoelkast is voorzien van een sleepdeursysteem. Het grote voordeel is dat je daardoor plaats wint en dat het paneel aan de buitenkant van de koelkast mooi aansluit. De noodzakelijke nishoogte bedraagt 87,5 centimeter en de nisdiepte is 54,5 centimeter, wat dezelfde afmeting is als de koelkast. Kortom, ben je op zoek naar een compacte en zuinige koelkast die je op een mooie manier kunt integreren in de keuken, dan is deze ETNA echt een toestel voor jou.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etna koelkast (inbouw) EEK136VA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =