Etna koelkast (inbouw) EEK216A

333.00

Artikelnummer: 000000000000064025 Categorie:

Beschrijving

Overzichtelijke koelkast van Etna
Met de Etna EEK216A heeft de bekende fabrikant van witgoed weer een mooie inbouw koelkast ontworpen. Dit is een moderne koelkast zonder vriesgedeelte die u eenvoudig in uw keuken kunt inbouwen. Er is veel ruimte om producten op te bergen in zowel de deur als op de handige planken.
Overzichtelijke deurindeling
De Etna EEK216A heeft een deurindeling die zeer duidelijk te noemen is. Je kunt hier op maar liefst vijf rijen eten en drinken kwijt, waarbij de onderste laag zelfs normale anderhalve liter flessen kan herbergen. Een handige indeling waar je snel al je eten en drinken in terugvindt.
Automatisch ontdooien
Deze inbouw koelkast heeft een aantal handige opties. Een van de meest in het oog springende is de mogelijkheid om deze koelkast automatisch te laten ontdooien. Hierdoor hoef je niet zelf aan de slag en hoef je er zodoende ook geen zorgen over te maken of je producten tijdens het proces bederven.
Lekvrije plateaus
Deze inbouw koelkast wordt geleverd inclusief een aantal handige planken. Deze glazen legplateaus zijn niet alleen maar op verschillende plaatsen in de koelkast te plaatsen, ze zijn ook nog eens voorzien van een anti-lekrand. Zelfs als er een pak of fles drinken lekt hoef je er niet bang voor te zijn dat dit gelijk je hele koelkast door gaat druppelen.
De deur omdraaien
Bij het inbouwen van een koelkast is het soms handig om de optie te hebben om de deur in een andere richting open te kunnen doen. De Etna EEK216A inbouw koelkast heeft deze optie. De draairichting van deze koelkast is heel eenvoudig aan te passen. De geleiding van de deur is daarnaast ook nog eens voorzien van een railsysteem, waarmee de deur snel open en dicht te maken is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etna koelkast (inbouw) EEK216A” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 5 =