Foscam FI9961EP OUTD

164.99

Artikelnummer: 000000000000242776 Categorie:

Beschrijving

Foscam FI9961EP Dome PoE IP Camera
Is IP66 Waterbestendig en IK10 Vandaalbestendig en is daardoor inzetbaar voor een veelheid aan toepassingen in de meest verscheiden omstandigheden.
De Foscam FI9961EP is bovendien een compacte dome bewakingscamera die in combinatie met een computernetwerk en PoE in het oog houdt wat er in en om je woning/kantoor gebeurt. Deze camera registreert alles wat er gaande is aan je voordeur, kantoren, tuin en of op eendere welke locatie naar keuze die moet bewaakt worden.
Zowel overdag als 's nachts registreert de Foscam FI9961EP uitstekende beelden tot wel 20 meter dankzij de IR-cut filter en de IR-LED's van de camera.
De beelden van de Foscam FI9961EP kunnen makkelijk bekeken worden op je PC, Smartphone of Tablet via een internet browser of app. Deze camera kan ook beelden sturen naar een emailadres of ftp-server wanneer beweging wordt gedetecteerd. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gaande is in het gezichtsveld van de camera. Met de Plug & Play (P2P) functie is het ook eenvoudig om beelden te bekijken op je smartphone zonder dat je een router of computer nodig hebt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Foscam FI9961EP OUTD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − zes =