Garmin VIVOFIT JR. BROKEN LAVA

69.99

Artikelnummer: 000000000000233319 Categorie:

Beschrijving

Dagelijkse activity tracker voor kinderen
Met een batterijlevensduur van meer dan 1 jaar is tussentijds opladen niet nodigHet kindvriendelijke ontwerp is comfortabel, duurzaam en geschikt om mee te zwemmen1Telt stappen, registreert het slaapritme en adviseert 60 minuten dagelijkse activiteit2De compatibele mobiele app op de smartphone van een volwassene bevat een beheertool voor dagelijkse taken en een leuk avonturenspel dat kinderen zelf kunnen activerenKinderen voeren taken uit en verdienen muntjes die ze kunnen inwisselen voor overeengekomen beloningen, die door de ouders worden vastgesteld
Een wearable speciaal voor kinderen? Jazeker! Ontdek de vívofit jr. Deze speelse activity tracker is geschikt voor het zwemmen1 en moedigt kinderen aan om in beweging te blijven. Ouders, we zijn jullie niet vergeten. Terwijl de kinderen de app geweldig vinden vanwege het leuke avonturenspel dat ze zelf kunnen activeren, kunt u deze app gebruiken om de stappen en actieve minuten van uw kind(eren) te volgen, om taken toe te voegen en zelfs virtuele beloningen uit te delen. U kunt alles beheren vanaf uw mobiele toestel.
Coole stijl met een stevig ontwerp
De vívofit jr. is perfect voor kleine krachtpatsers met een comfortabele, duurzame, rekbare, gesloten polsband, die gemakkelijk om de pols van kinderen te schuiven is. Beschikbaar in meerdere leuke, kleurrijke ontwerpen. Van de kinderopvang tot het zwembad en zelfs tijdens het slapen. Deze tool is zeer flexibel te gebruiken. Bekijk de extra polsbanden waarmee kinderen hun speelkameraad een ander uiterlijk kunnen geven. De vervangbare batterij gaat tot een jaar mee, dus u hoeft hem niet tussentijds op te laden.
Uw persoonlijke ouderassistent
De vívofit jr. activiteiten-tracker kan door ouders worden beheerd met de compatibele app. In de app kunt u meerdere kinderen toevoegen en hun aantal stappen bijhouden, zien wanneer ze slapen en gegevens over dagelijkse activiteiten en taken bekijken als deze automatisch met uw smartphone worden gesynchroniseerd. Wijs taken toe, ontdek hoeveel beloningsmunten elk kind heeft en nodig de hele familie uit voor een dagelijkse stappenuitdaging (in het Avonturenspoor) — allemaal vanaf u Apple of Android smartphone.
Overzicht van de taken
Kinderen spelenderwijs laten meehelpen met huishoudelijke taken of eraan herinneren dat ze hun tanden moeten poetsen? Laat vívofit jr. het werk doen. Ouders kunnen via de smartphone app nieuwe taken toevoegen, die kinderen vervolgens op hun bandjes kunnen zien. Deze kunnen dagelijks of wekelijks worden herhaald, perfect voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben om hun tanden te poetsen of hun bed op te maken. En voor kinderen die graag dingen uitstellen is er een takentimer, waarmee vívofit jr. ze kan herinneren dat de klok tikt om het huiswerk af te maken of om zich aan te kleden.
Extra beloning voor inspanningen
Met de vívofit jr. activity tracker kunt u kinderen eenvoudig belonen en motiveren. Zodra kinderen hun dagelijkse doel van 60 minuten aan activiteiten behalen, kunnen ze leuke feitjes ontvangen en een nieuwe stap in het mobiele avonturenspel ontgrendelen, waardoor kinderen elke dag worden geïnspireerd om hun best te doen. Door de toegewezen taken uit te voeren, kunnen kinderen virtuele munten verdienen, die ze kunnen inruilen voor overeengekomen beloningen, zoals 30 minuten langer tv kijken of een vriendje laten logeren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Garmin VIVOFIT JR. BROKEN LAVA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 11 =