Gigaset DECT telefoon SL450HX

129.00

Artikelnummer: 000000000000243398 Categorie:

Beschrijving

De Gigaset SL450 heeft alles wat een perfecte telefoon nodig heeft
Hoogwaardige materialen
De prachtig vervaardigde aluminium behuizing is luxe om vast te houden en te zien. Dankzij zijn minutieuze vorm en oppervlakten ligt de telefoon perfect in de palm van uw hand. Zelfs het toetsenbord met zijn precieze drukpunten weerspiegelt de zorg en aandacht waarmee de Gigaset SL450 werd ontworpen. Echt subliem.
Groot TFT-kleurendisplay
Het is moeilijk te geloven dat een dergelijke compacte telefoon zo' n groot scherm kan bevatten. Een prestatie die alleen mogelijk wordt gemaakt door het scherm volledig te laten profiteren van de grootte van de telefoon. Geniet van de overzichtelijke gebruikersinterface en opvallende kleuren! Ze zijn immers net zo indrukwekkend als het ontwerp van de telefoon zelf.
Uitgebreid adresboek
Met ruimte voor 500 entries – elk met drie telefoonnummers – kan het adresboek zelfs de grootste kring van vrienden of familieleden aan; terwijl de automatische verjaardag herinnering een ingenieuze kleine helper is als het gaat om het herinneren van de verjaardagen van je contacten. Door de functie VIP-oproep te activeren, kunt u ook prioriteit geven aan speciale bellers. Eenvoudig en slim.
Zoveel manieren om verbinding te maken
Wilt u de Gigaset SL450 op uw computer of headset aansluiten? Dat gaat snel en eenvoudig – via micro USB of Bluetooth. Deze universele handset kan direct met uw router worden verbonden via een ingebouwde DECT-basis (met of zonder CAT-iq) – waarmee u IP gebaseerde telefoongesprekken kunt voeren met de kwaliteit die u gewend bent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gigaset DECT telefoon SL450HX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − tien =