Google Chromecast V3

39.00

Artikelnummer: 000000000000255025 Categorie:

Beschrijving

Maak van jouw TV een smart-TV en stream met het grootste gemak beeld en geluid naar jouw TV. Het is zelfs mogelijk om in combinatie met een Google Home Assistent Speaker de Chromecast V3 met jouw stem te bedienen.
Ongelimiteerd streamen
Zonder problemen geniet je van jouw favoriete series op Netflix, kijk je afleveringen terug via de NPO app of huur je een film via Pathé Thuis. Zelfs als jouw TV geen smartfunctionaliteit heeft. Het enige dat je hoeft te doen is de Chromecast V3 aan te sluiten op een HDMI-aansluiting op jouw TV en je geniet direct van onder andere de volgende apps;
Netflix
Youtube
Spotify
NPO (Uitzending gemist)
Ziggo Go
RTL X
KPN iTV
NOS
Fox Sports
Videoland
Pathe Thuis
Chrome
Google Play
PLEX
LocalCast
Google Foto’s
Facebook
Eenvoudige bediening
Het werkt heel simpel. Open een van de apps op bijvoorbeeld jouw telefoon, kies wat jij op dat moment wilt zien en druk op de castingknop. De Chromecast V3 laat dan op de TV zien wat jij hebt geselecteerd en dan kun jij jouw telefoon weer gebruiken voor iets anders.
Stembediening
De Chromecast V3 heeft ook de mogelijkheid om te koppelen met een speaker met Google Home ondersteuning. Je hoeft het maar te zeggen en jouw serie op Netflix begint al te spelen, wordt op pauze gezet of zelfs teruggespoeld. Omdat de Chromecast V3 gekoppeld kan worden met Google is het daardoor ook mogelijk om via de Chromecast V3 op jouw TV te zien wie er voor de deur staat in combinatie met de Nest camera’s. Wordt je tijdens het kijken naar een spannende films gestoord door de deurbel, dan kun je snel zien wie er voor de deur staat en met jouw stem de film pauzeren als je de deur open doet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Google Chromecast V3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + dertien =