illy espressomachine Y3 (Zwart)

71.17

Artikelnummer: 000000000000244138 Categorie:

Beschrijving

Volmaakt in alle eenvoud
De vernieuwde Y3 Iperespresso koffiemachine is nu nóg eenvoudiger in gebruik.
Nieuwe Y3 iperespresso
Het design is compleet herzien en is ontworpen door architect/designer Piero Lissoni. Dankzij baanbrekende nieuwe technologieën is het mogelijk om voor een zachte prijs zowel een kwalitatieve espresso als filterkoffie te zetten.
Instelbaar volume
Daarnaast kunnen de temperatuur en het volume in het kopje volledig naar eigen wens worden ingesteld.
Wat is het iperespresso systeem?
De Iperespresso is een exclusiviteit van illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crème laag die zich in en niet op de koffie vormt. Normaal gesproken lukt dit alleen de beste barista’s, maar dankzij de Iperespresso kunnen ook de mindere smaakgoden een weergaloze espresso bereiden: de Iperespresso regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd. Het geheim bestaat uit capsules die een optimale dosis illy melange van negen soorten, speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen, bevatten. Deze capsules zijn als een complete extractiekamer die de koffie in twee fasen bereiden: hyperinfusie en emulsie. Het systeem is beschermd met vijf octrooien.
De geheimen van de illy blend
De illy mélange bestaat uit maar liefst negen soorten Arabica, verkregen uit de beste oogsten op drie continenten, geplukt door de beste plukkers. Iedere variëteit voegt een noot toe aan het eindresultaat. Het aandeel van elke Arabica wordt constant geëvalueerd om een perfecte en constante smaak te garanderen, de unieke illy smaak die reeds 80 jaar wereldwijd bekend is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “illy espressomachine Y3 (Zwart)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + dertien =