Indesit vaatwasser (inbouw) EDIFP28T9A

376.00

Artikelnummer: 000000000000078785 Categorie:

Beschrijving

De Indesit EDIFP28T9A, een vaatwasser voor het kleine én het grote werk
De Indesit EDIFP28T9A geïntegreerde vaatwasser geeft je acht wasprogramma's en is door zijn eXtra-functie in te stellen op vaat met veel grotere afmetingen. Deze vaatwasmachine heeft een bijzonder laag energie- en waterverbruik en is nagenoeg stil. Kies voor deze Indesit EDIFP28T9A vaatwasser als je niet elke dag dezelfde vaat hebt. Er zijn momenten dat je veel familie en vrienden op bezoek krijgt. Dan wil je een afwasmachine waarin je tegelijkertijd meerdere couverts kwijt kunt. Een opgeruimde keuken en eettafel ziet er toch gezelliger uit als je wilt natafelen. Kies hem ook als je met veel gebruiksgemak grote pannen en andere kookgerei van niet-standaard afmetingen wilt kunnen afwassen. De eXtra-optie van deze Indesit maakt het mogelijk om je afwasrekken zo in te delen dat je optimaal gebruik maakt van de binnenruimte. Je kunt tot veertien complete couverts in één keer afwassen en dat is wel zo efficiënt.
Slimme wasprogramma's geven een beter wasresultaat
Niet elke vaat heeft hetzelfde wasprogramma nodig. De Indesit EDIFP28T9A laat je kiezen tussen acht voorgeprogrammeerde wascycli, die speciaal zijn afgestemd op het gewicht en de vervuilingsgraad van je vaat. Soms zit je vaatwasser maar voor de helft vol. In dat geval kun je kiezen voor het handige Half Load-programma. Je vaat wordt dan in kortere tijd schoon, met minder energie-, water- en afwasmiddelgebruik. Dat scheelt tijd, is beter voor het milieu en het bespaart je geld. Zijn waterstop beveiliging voorkomt lekkages en zijn volledig roestvrij stalen binnenwerk garandeert een lange levensduur en is gemakkelijk extra te reinigen.
Zuinig met water en energie en bijna muisstil
Een vaatwasser kost je water en energie. Deze Indesit EDIFP28T9A is echter zo geconstrueerd, dat hij hier zo efficiënt mogelijk mee omspringt. Bij standaard gebruik kost deze vaatwasser je 2520 liter water per jaar en 265 kWu aan energie. Vergeleken met andere vaatwassers mag je dit gerust erg zuinig noemen. Deze vaatwasser is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++. Zuiniger kan bijna niet. Daarnaast zul je ook geen last hebben van hinderlijk geluid. Met een geluidsniveau van 42 dB kun je rustig lezen en hoef je je TV ook niet harder te zetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Indesit vaatwasser (inbouw) EDIFP28T9A” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + achttien =