Indesit wasmachine IWC51451EU

276.00

Artikelnummer: 000000000000076497 Categorie:

Beschrijving

Efficiënt en snel
De Indesit IWC51451EU wasmachine past perfect in een drukke of sportieve leefstijl. Met de Eco Time optie kan je op elk programma tijd besparen en snel wassen. Daarnaast onderscheidt hij zich door maar liefst 3 sportprogramma's.
Aan de slag met de Indesit IWC51451EU wasmachine
De Indesit IWC51451EU heeft een wascapaciteit van 5 kg en valt onder energie efficiëntieklasse A+. Door de unieke Eco Time optie is hij extra zuinig. Hiermee kan je elk gekozen programma korter laten draaien. Dit is vooral efficiënt als je maar een kleine hoeveelheid was hebt. Vergeleken met de complete programma's ben je met Eco Time 30% minder tijd kwijt met wassen en bespaar je tot 40% op waterverbruik. Snel een was draaien is dus altijd mogelijk én je bespaart water. De Indesit IWC51451EU heeft de volgende programma's:
Katoen
Katoen met voorwas
Express
Synthetisch
Wol
Wol, zijde en gordijnen
Jeans
Sport licht
Sport intensief
Sport schoenen
Wil je het draaien van je was uitstellen, dan kan dit met de uitgestelde start timer. Zo kan je wasmachine beginnen met draaien als je bijvoorbeeld aan het werk bent. Het bedienen doe je met vertrouwde knoppen en draaiknoppen op de voorzijde.
Zuinig en efficiënt
Met de Indesit IWC51451EU ben je nooit onnodig veel tijd kwijt. Door de unieke Eco Time functie is hij snel en zuinig. Met de relevante programma's kan je elke was een passende behandeling geven. Sportieve leefstijl? Dan is deze wasmachine extra prettig. Door de sportprogramma's en de snelheid is al je sportkleding snel én veilig schoon!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Indesit wasmachine IWC51451EU” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × een =