Inventum afzuigkap AKO6012RVS

85.95

Artikelnummer: 000000000000241814 Categorie:

Beschrijving

Inventum afzuigkap AKO6012RVS
Een sierlijke onderbouw afzuigkap van roestvrijstaal, geschikt voor afvoer en recirculatie in 3 verschillende standen. De kap is uitgerust met een inklapbaar dampscherm en energiezuinige led verlichting. De aluminium filter is makkelijk uitwasbaar.
Inventum afzuigkap AKO6012RVS: slechts zuivere lucht in de keuken
Met de Inventum afzuigkap AKO6012RVS krijgen ongewenste kookgeurtjes geen kans om door je keuken en andere delen van de woning te stromen. De kap heeft een afzuigcapaciteit van 326,4 m³/h en is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote keukens. Met handige druktoetsen kun je uit 3 verschillende standen kiezen om te bepalen hoeveel lucht er wordt verwerkt. Een lagere stand bespaart niet alleen energie, maar voorkomt ook dat onaangetaste lucht wordt afgevoerd. De afzuigkap is voorzien van 2 motoren, waardoor de lucht sneller, gelijkmatiger en effectiever wordt opgezogen en afgevoerd. De uitlaat voor de afvoerleiding heeft een diameter van 12 cm. Dankzij de recirculatie functie is de AKO6012RVS ook doelmatig wanneer je appartement geen mogelijkheid biedt om lucht naar buiten af te voeren.
Speciale kenmerken van de Inventum afzuigkap AKO6012RVS
Met het inklapbare dampscherm voorkom je nevel in de keuken bij het berijden van maaltijden die veel damp opwekken.
De vetfilter is van aluminium en kan eenvoudig verwijderd en gereinigd worden.
Energiezuinige 2,5 watt led verlichting zorgt voor een heldere lichtbundel op de inhoud van je pannen.
De afzuigkap is van roestvrijstaal vervaardigd, garantie voor duurzaamheid.
De Inventum afzuigkap AKO6012RVS heeft een elegant ontwerp met fraai afgeronde randen. De kap is slechts 15 cm hoog en past met een breedte van 60 cm goed bij de meeste midsize kookplaten en gasfornuizen. Deze eenvoudige, energiezuinige afzuigkap met meerdere standen is een waardevolle aanwinst voor je keuken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inventum afzuigkap AKO6012RVS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =