Inventum bloeddrukmeter BDA432

29.99

Artikelnummer: 000000000000223310 Categorie:

Beschrijving

Handig je bloeddruk meten met de Inventum BDA432
Voor het meten van je bloeddruk hoef je al lang niet meer naar de dokter. Met handige bloeddrukmeters, zoals de klinisch geteste Inventum BDA432, kun je op ieder moment zelf je bloeddruk meten. Het is makkelijk, veilig én zo gedaan.
Een compact model
De Inventum BDA432 bloeddrukmeter is compact waardoor je je bloeddruk gemakkelijk op kunt meten. Geen draden of andere onhandige grote toestanden komen hier aan te pas. Dankzij het grote scherm zijn direct na het meten je bloeddruk èn hartslag snel af te lezen. De Inventum BDA432 is een bovenarm meter. In de verpakking zit een manchet te gebruiken voor een armomvang van 22 tot 32 centimeter. Dankzij klittenband kun je de Inventum bloeddrukmeter heel eenvoudig aan je arm bevestigen en er net zo eenvoudig weer af halen.
Meetwaarden volgens de richtlijnen
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft richtlijnen vastgesteld voor de meetwaarden van een bloeddrukmeter. Deze meetwaarden worden bij de Inventum BDA432 aangegeven door een kleurenschaal aan de linkerkant van het scherm. Als het om je gezondheid gaat is nauwkeurigheid natuurlijk erg belangrijk. De Inventum BDA432 neemt het gemiddelde van de laatste drie metingen om tot een nog betrouwbaarder resultaat te komen. Handig aan deze bloeddrukmeter is dat de bloeddrukmeter een geheugenfunctie heeft waardoor er tot wel zestig meetresultaten onthouden worden. Heb je tijdens het meten van de bloeddruk een onregelmatige hartslag? Dan wordt dit ook direct op het scherm weergegeven.
Inventum BDA432 bij BCC
Zoek je een betrouwbare bloeddrukmeter die handig in gebruik is? Dan is de Inventum BDA432 een goede keus. Je hoeft de meter alleen maar aan je arm te bevestigen en de rest gaat vanzelf. Wanneer je klaar bent met meten kun je het apparaat opbergen in de bijgeleverde etui en zo haal je hem bij de volgende meting ook weer makkelijk tevoorschijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inventum bloeddrukmeter BDA432” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 9 =