Inventum bloeddrukmeter BDA632

33.98

Artikelnummer: 000000000000223311 Categorie:

Beschrijving

Houd je conditie in de gaten met de Inventum BDA632 bloeddrukmeter
Wil je op de hoogte blijven van je bloeddruk en hartslag? De klinisch geteste Inventum BDA632 bloeddrukmeter geeft altijd een nauwkeurig meetresultaat, ook over een langere periode!
Je bloeddruk en hartslag zijn de belangrijkste indicatoren die iets zeggen over je lichamelijke conditie. Met de klinisch geteste Inventum BDA632 bloeddrukmeter heb je in één oogopslag niet alleen je bloeddruk, maar ook je hartslag op een rijtje. De meetwaarden zijn geclassificeerd volgens de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Aan de hand van een kleurenschaal kun je bepalen of je in een perfecte conditie bent. En de Inventum BDA632 heeft 90 geheugenplaatsen, zodat je ook het verloop van je bloeddruk en hartslag over een langere periode kunt bijhouden. Zo houd je altijd overzicht over je lichamelijke conditie.
Meet eenvoudig je bloeddruk met de Inventum BDA632
Met de Inventum BDA632 bloeddrukmeter meet je je bloeddruk zoals de huisarts dat ook doet. De meter zit op een manchet dat je om je bovenarm doet. Als de meting begint, pompt het manchet op en na de meting zie je het resultaat in het display. Als je jr bloeddruk over een langere periode wilt meten, dan is het het slimst om dat elke dag rond hetzelfde tijdstip te doen. Je kunt de meetresultaten met één druk op de knop opslaan en je kunt met diezelfde knop de eerdere meetresultaten bekijken om ze te vergelijken.Het LCD-display bevat grote cijfers en is verlicht, zodat je de uitslag goed kunt aflezen. Het manchet is geschikt voor een armomtrek tot 32 cm. De Inventum BDA632 wordt geleverd met een opbergtasje waarin je hem veilig kunt bewaren. Bovendien kun je hem met de vier meegeleverde AA-batterijen direct gebruiken. Twijfel je over je bloeddruk of hartslag? Ga dan naar de huisarts.Met de Inventum BDA632 bloeddrukmeter heb je altijd een nauwkeurig meetresultaat en hij is heel geschikt om je bloeddruk over een langere periode bij te houden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inventum bloeddrukmeter BDA632” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 12 =