JBL in-ear hoofdtelefoon Endurance RUN (Rood)

28.99

Artikelnummer: 000000000000245985 Categorie:

Beschrijving

Doet nooit pijn. Valt nooit uit
Resultaat telt! En met de perfecte hoofdtelefoon,staat er niks meer tussen jou en je training. Met het FlipHook-design past de hoofdtelefoon zowel in als achter het oor, voor extra gebruiksgemak. Een comfortabele combinatie van FlexSoft-oordopjes en TwistLock-technologie betekent dat deze oordopjes nooit pijn gaan doen of uitvallen. En een beetje zweet of regen kan de pret echt niet drukken tijdens het hardlopen. Dankzij de IPX5 zweetbestendigheid houdt de JBL Endurance RUN-hoofdtelefoon je bij tijdens elke stap, terwijl een in-line microfoon en afstandsbediening ervoor zorgen dat je nooit in je zak hoeft te reiken om telefoontjes te beantwoorden.
Fliphook
Flexibel design maakt het mogelijk de hoofdtelefoon zowel in het oor als achter het oor te dragen.
Doet nooit pijn Valt nooit uit.
Dankzij de TwistLock- en FlexSoft-technologieën is deze hoofdtelefoon licht en ergonomisch ontworpen om gegarandeerd comfort en stabiliteit te bieden, hoe zwaar de training ook wordt.
Zweetbestendig
Ontworpen om al je trainingssessies met hoge intensiteit te doorstaan, zowel binnen als buiten en onder alle weersomstandigheden.
Handsfree telefoongesprekken
In-line afstandsbediening met één knop en microfoon maakt handsfree bellen mogelijk, zodat je je op je training kunt blijven concentreren. Hou de knop ingedrukt om Google Now of Siri te activeren.
Magnetische oordopjes
Magnetische oordopjes die eenvoudig kabelbeheer mogelijk maken als het apparaat niet in gebruik is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JBL in-ear hoofdtelefoon Endurance RUN (Rood)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + negentien =