Karcher K 5 FULL CONTROL

387.00

Artikelnummer: 000000000000282289 Categorie:

Beschrijving

Hogedrukreiniger K 5 Full Control met Hogedrukpistool, Variopower Jet en Vuilfrees
Hogedrukreiniger met drukindicator op het hogedrukpistool – voor de juiste druk op elk oppervlak. Ideaal voor regelmatig gebruik op matige verontreiniging. Oppervlakteprestatie van 40 m²/u.
Geschikt voor regelmatig gebruik op matige verontreiniging, met een oppervlakteprestatie van 40 m²/u. Met een hogedrukreiniger met drukregeling stelt u de juiste druk in voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt ingesteld op de spuitlans en wordt weergegeven op de LED-scherm van het hogedrukpistool – voor maximale controle. Zonder van spuitlans te wisselen kunt u schakelen van hoge druk naar reinigingsmiddelmodus. Het hogedrukpistool is binnen handbereik en kan samen met de spuitlans worden weggezet bij korte pauzes in het reinigen. Dankzij de in hoogte verstelbare telescopische handgreep kunt u het apparaat comfortabel verplaatsen en compact opbergen met ingeschoven handgreep. En met het eenvoudige Plug 'n' Clean-systeem kunt u in een handbeweging het reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulpeil controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt, een stabiele basis en een praktisch slangoprolsysteem. U kunt de basis ook gebruiken als tweede draaggreep om de hogedrukreiniger eenvoudig op een plank of in de kofferbak van een auto te leggen.
Full Control hogedrukpistool en spuitlansen
Drie drukniveaus en instelling van reinigingsmiddel zorgen voor optimale resultaten op elk oppervlak.Op het led-display van het Full Control hogedrukpistool ziet u welke druk is ingesteld.
Plug ’n’ Clean
Snel, eenvoudig en praktisch reinigingsmiddel aanbrengen met de hogedrukreiniger.Kärcher reinigingsmiddelen voor efficiënt schoonmaken en verzorging en bescherming van het gereinigde oppervlak.
Telescoopgreep
Gemaakt van hoogwaardig aluminium.Comfortabele hoogte voor vervoer.Volledig inschuifbaar voor makkelijk opbergen.
Quick Connect System
De hogedrukslang kan snel en eenvoudig in en uit het apparaat en het pistool worden geklikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Karcher K 5 FULL CONTROL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + zestien =