Kodak instant camera Mini Shot

119.00

Artikelnummer: 000000000000252191 Categorie:

Beschrijving

Directe voldoening voor de slimme generatie van vandaag!
Snap, Connect, Enhance, Print, Share!
Ervaar hoge kwaliteit beeldverwerking en supersnel printen met de nieuwe Mini Shot Instant Camera van Kodak. Met krachtige 4Pass Printing Technology, stelt deze 10 megapixel camera u in staat om te richten, te klikken en prachtige credit-card-formaat foto's te printen uit de palm van je hand. De camera is speciaal ontworpen voor compatibiliteit met smartphones en wordt geleverd met handige Bluetooth-integratie, waardoor het gemakkelijk is om foto's te bewerken, te delen, op te slaan en over te brengen op meerdere apparaten. Download gewoon de Kodak-app voor het toevoegen van flatterende filters, funky borders en andere creatieve flair op uw smartphone. Plaats vervolgens rechtstreeks op sociale media of print enkele snelle, fantastische kleurenfoto's in slechts 50 seconden. Met maximaal 20 afdrukken per oplaadbeurt kunt u met deze geheugenmaker op pin-formaat foto's maken en delen als een doorgewinterde professional!
Echte inkt. In een oogwenk…
De Kodak Mini Shot Instant Print Camera maakt gebruik van 4Pass printtechnologie, ook wel bekend als dye-sublimatie, wat resulteert in prachtige, hoogwaardige afdrukken. Het beschikt over een van 's werelds kleinste 4Pass 4Pass all-in-one cartridge voor de uitvoering van gemak.Hoge kwaliteit beeldverwerking en afdrukken is de kern van het DNA van Kodak en blijft de belangrijkste onderscheidende factor in de groeiende Instant Print fotografie productportfolio, die de Kodak Mini Shot Instant Print Camera en Kodak Photo Printer Dock en Photo Printer Mini 2 draadloze aangesloten printers omvat.
Leg uw creativiteit vast
Stuur foto's naar uw iOS/Android Smart Device om ze te bekijken, te bewerken; Download de gratis Kodak-app voor gewasfoto's, voeg leuke filters toe, & meer. Natuurlijk kunt u ook elke leuke afbeelding die op uw slimme apparaat staat naar de Mini Shot Camera sturen om af te drukken!
Verpakt met pro-functies
Klein breken betekent niet dat je kwaliteit moet opofferen! Bewaar al uw favoriete grote camera's, inclusief 10 megapixel resolutie, autofocus, automatische belichting, witbalans, gamma kleurregeling en meer.
1.7″ LCD Viewfinder
Met de 1,7″ LCD zoeker kunt u scherpstellen en de perfecte opname maken en vervolgens kiezen om de opname af te drukken of te annuleren, waardoor u waardevol papier bespaart! Heeft ook basisopties voor flits, rand en kleur.
Blijf sociaal verbonden
Van selfies en food shots tot vakantiefoto's en familiefoto's, met deze sluiterwants ben je in een mum van tijd klaar voor het virale leven! Bluetooth-connectiviteit waarmee u verbinding kunt maken met elk iOS- of Android-smart apparaat voor naadloos verzenden en delen.
Al uw favoriete Flair
De trendsetters van vandaag weten dat de perfecte foto niet in een oogwenk komt. Download de Kodak-applicatie en profiteer van een uitgebreide selectie filters, stickers, randen, kaartsjablonen, bijsnijdtools en meer.
4Pass-afdruktechnologie
4Pass gebruikt echte inkt en fotopapier en reproduceert de meest vergelijkbare kleur als het origineel. Het is geweldig goed!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kodak instant camera Mini Shot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =