LG koelvriescombinatie GBB71PZEFN

749.00

Artikelnummer: 000000000000284885 Categorie:

Beschrijving

Deze A+++ energiezuinige combi met LINEARCooling heeft een koelruimte van 234 liter en vriesruimte van 107 liter. Het Total NoFrost systeem voorkomt ijsvorming én condensatie. De koeling is voorzien van DOORCooling, een FRESHConverter lade, FRESHBalancer lade, verchroomd flessenrek en SoftLED verlichting. Met de SmartThinQ app van LG kun je de koelinstellingen op afstand regelen.
LINEARCooling: 24 uur per dag een constante temperatuur
Het LINEARCooling systeem van de GBB71PZEFN minimaliseert temperatuurschommelingen in de koelruimte. De temperatuur wordt hooguit 0,5 warmer of kouder dan het door jou ingestelde niveau. Dit stabiel klimaat is ideaal voor je levensmiddelen, waardoor het niet makkelijk zal voorkomen dat je voedsel moet weggooien .
NatureFRESH: zie, voel, ruik en proef de versheid van je boodschappen
De lades onderin de koelruimte zijn voorzien van NatureFRESH-technologie, waardoor verse producten langer hun unieke kleur, smaak en knapperigheid behouden:
In de FRESHConverter lade is de temperatuur altijd enkele graden lager dan in de rest van de koeling. Met een handige schuifregelaar kun je kiezen uit 3 instellingen: vlees, vis of groenten.
In de FRESHBalancer lade is de lucht altijd minder vochtig dan in de rest van de koelkast. De schuifregelaar biedt je 2 instellingen: fruit of groenten.
Meer kenmerken van de LG koelvriescombinatie GBB71PZEFN
DoorCooling Plus: Luchtopeningen aan de voorkant zorgen voor een gelijkmatige temperatuur in de koelruimte. Zelfs de frisdrank en eieren in de deurvakken blijven optimaal evenwichtig gekoeld.
ExpressCool (snelkoelen) en ExpressFreeze (snelvriezen): Met één druk op de knop laat je de koelkast en/of de vriezer tijdelijk intensiever werken.
Total NoFrost: Geen ijsvorming in het vriesvak en geen druppels in het koelvak.
Mooi, efficiënt en duurzaam
De 186 cm hoge combi heeft een gestroomlijnde zilverkleurige behuizing en is voorzien van een EasyOpen middengreep. De leggers, lades en deurvakken zijn fraai met chroom afgewerkt. Een wijnrek en een 2-staps opvouwbare legger maken het eenvoudig om het koelvak efficiënt in te richten. De Linear Compressor heeft slechts één frictiepunt en werkt daarom stiller, zuiniger en duurzamer dan een conventionele compressor. Haal de LG koelvriescombinatie GBB71PZEFN naar je keuken en geniet jarenlang van vers voedsel en verse producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LG koelvriescombinatie GBB71PZEFN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 8 =