Liebherr koelkast K3730-20

899.00

Artikelnummer: 000000000000219802 Categorie:

Beschrijving

De Liebherr K 3710 Comfort koelkast is heel erg energiezuinig en de koeltechnologie is geïntegreerd in de plint. Dit bespaart ruimte en geeft tevens minder geluidsoverlast. Dit leidt tot maximale prestaties, bij een grotere netto inhoud en dus een veel lager energieverbruik. Het 2,4 inch contraststerke Touch display met hoge resolutie is geïntegreerd achter de deur en maakt nauwkeurige temperatuurinstelling mogelijk.
BioCool
De BioCool-Box maakt vochtregulering in de lade mogelijk om de versheid van levensmiddelen als groente en fruit te verlengen. De BioCool-Box is gemonteerd op licht lopende rollers of op premium telescooprails. Beide zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden een goed overzicht van de opgeslagen producten. De luchtvochtigheid in de BioCool-Box is met een schuif in te stellen.
Supercool
SuperCool creëert een koudreserve voor het snel koelen van verse levensmiddelen. Na het snelle koelproces tot +2 grade schakelt SuperCool automatisch over op de normale koeltemperatuur om energie te besparen.
Deurrubber
Een groef in de deuromlijsting maakt dat het deurrubber eenvoudig kan worden gereinigd of vervangen. De speciale antibacteriële eigenschappen van het rubber voorkomen schimmelvorming voor een optimale hygiëne en ondersteunen het veilig bewaren van levensmiddelen. De kleur van het deurrubber is afgestemd op de kleur van de deur of de kast.
Deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme
De sterke stanggrepen zijn elegant en stralen kwaliteit uit. Ze zijn voorzien van een geïntegreerd openingsmechanisme voor moeiteloos en eenvoudig openen van de deur.
GlassLine
Het karakteristieke GlassLine interieur is van een kwalitatief hoogwaardige en sterke afwerking. De draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Het deel- en onderschuifbare glasplateau is zeer veelzijdig in gebruik en kan naar wens op verschillende hoogtes worden ingezet.
PowerCooling
PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Het geïntegreerde FreshAir koolfilter reinigt de circulerende lucht en neemt onaangename geuren snel op.
LED
De LED plafondverlichting zorgen voor een aangenaam helder licht in de koelkast. De LED's zijn vlak en in het midden van het plafond van de koelruimte geïntegreerd en bieden een zeer gelijkmatige verlichting van het interieur.
SmartDevice
Liebherr-apparaten die zijn voorzien van SmartDevice kunnen worden ingesteld via de SmartDeviceBox en hebben d.m.v. een computer of mobiel apparaat toegang tot meerdere diensten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liebherr koelkast K3730-20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =